Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem gry

Plazmik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,wie ktoś może jak naprawić ten problem,próbowałem już zmieniać serwer pobierania,reinstal steama,wczytanie backup'a systemu z przed kliku dni(jak jeszcze działało)

post-607570-0-67958300-1493838414_thumb.png

Opublikowano

A więc tak,nie mogę zrobić spójności plików,odinstalowałem cs to teraz nawet go pobrać nie mogę,jestem aktualnie po formacie kompa i nadal ten sam problem.To wygląda jakby ktoś założył blokade na moje konto ??

Próbowałem na drugim koncie ten sam problem.

Opublikowano

Masz może zainstalowany jakiś antywirus? 

Znaczy jest tak,miałem antywirusa ale był on wyłączony,lecz teraz po zrobieniu formata nie uzywam żadnego.

Opublikowano

Znaczy jest tak,miałem antywirusa ale był on wyłączony,lecz teraz po zrobieniu formata nie uzywam żadnego.

Możesz spróbować:

1) Wejść w ustawienia STEAM -> Pobieranie -> Region pobierania i tam zmień na jakiś inny, najbliższy Ci

2) Reinstalacja  STEAM 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Możesz spróbować:

1) Wejść w ustawienia STEAM -> Pobieranie -> Region pobierania i tam zmień na jakiś inny, najbliższy Ci

2) Reinstalacja  STEAM 

Nie podziałało,nawet format nie pomógł

Opublikowano

No to masz odpowiedź że to nie twoja wina, napisz ticket'a że masz problem z pobraniem aktualizacji CS'a powinno bardziej ci pomóc.

76561198375594763.png

Opublikowano

No to masz odpowiedź że to nie twoja wina, napisz ticket'a że masz problem z pobraniem aktualizacji CS'a powinno bardziej ci pomóc.

Napisałem do pomocy technicznej juz 2 dni temu i po daniu mi kilku propozycji jak naprawić ten błąd ,odpisali ,że musi być to z błąd z mojej strony i mam się skontaktować z jakimś informatykiem ,który może mi to naprawi.

Pisałem im,że raczej nie możliwe ,że to moja wina ,ponieważ nawet format nie pomógł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...