Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał na yt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na mój i mojego towarzysza kanał Yt na razie tylko lol ale niedługo się bardziej rozwiniemy :3 

oto próbka :3

Opublikowano

Wygląda mi to na filmik typu: "Gram sobie z kolegą w grę, rozmawiam z nim na jakimś komunikatorze, nagram jak gramy, zrobię pewnie karierę na youtubie".  To tak nie zadziała. Obejrzałem początek, nic nie mówicie do widzów, jedynie rozmawiacie ze sobą - to nie zachęca do obejrzenia całego filmu. Do tego gra ci się zacina, przez co film gorzej się ogląda.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Pierwsze 13 min jest bez sensu, to jak czekasz w kolejce i ładujesz się do gry. nic nie mówicie ciekawego + jakieś dzieci w tle. Jak widzę taki film na yt to poprostu pomijam, musisz przyciągnąć do sb widza ; Głośne przywitanie + przedstawienie kolegów, najlepiej gdyby to były dziewczyny iks de. Chyba że to jest seria "uwaga nagrywam, ale nie powiem znajomym, nagram aby nie wiedzieli i na ich nieswiadomości zrobie karierę" mam takiego znaiomego w pretendecie w lolu - nic nie zrobił / a skilla ma, i nikt go nie ogląda. Gdyby była kamerka to jeszcze ktoś by się przykusił by zostać i obejrzeć, jak narazie nic ciekawego.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

wielkie dzięki za odpowiedź wezmę do siebie te uwagi i mam nadzieję że dzięki temu się rozwinie ten kanał :3 a co do tego czekania to ze względu na to że lecą live a nie że nagrywam a dopiero potem wrzucam na yt 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...