Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metody radzenia sobie ze stresem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sport. Wymęczenie się. Ja zawsze jeżdżę rowerem/rolkami, jak wiem, że czeka mnie coś bardzo stresującego. 

Kilka godzin, aż się wykończę. Zawsze możesz też porobić po prostu jakieś ćwiczenia, połazić po lesie, wyciszyć się.:)

Opublikowano

Moją najlepszą metodą radzenia sobie ze stresem jest zwyczajnie nie używać żadnej, aczkolwiek to może nie być najlepszy pomysł na każdą sytuację. Nie uciekam od stresu jak mam go w głowie, po prostu logicznie myślę i jeżeli nie ma powodu do stresu to się nie denerwuję.

Opublikowano

Sen , trening i ogolnie olewanie rzeczy na ktore nie mamy wplywu. Wyluzuj poprostu czlowieku. W ogole sie nie stresuj, na co to komu , zyj prosto.

Opublikowano

Sport, bardzo dobre przygotowanie, wypoczęcie (długi sen), medycyna, muzyka.

Opublikowano

Czekolada! :D

szczerze mówiąc mi nic innego oprócz silnych tabletek nie pomaga.

Jak zdawałam na prawko, to mnie nafaszerowali jakimiś tanimi prochami, a rezultatów 0

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Polecam medytację, kiedyś mi bardzo pomogła :vDo tego bieganie, przebywanie na słońcu, i przede wszystkim nie doprowadzanie do stresowych sytuacji.

Do tego jeszcze sen, zdrowe odżywianie + suplementacja, otaczanie się spoko ziomeczkami

I odpowiednie podejście do życia, polecam żyć według zasady "miej wyjebane, a będzie Ci dane", oczywiście w granicach rozsądku

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...