Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o nowych skinach Pulsefire

Mati .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, z powodu iż wchodzi nowy skin do Caitlyn oraz rework skin'a Ezreal'a, to postanowiłem się z Wami podzielić moją opinią i spytać Was co myślicie o tych skinach, bo zawsze mnie ten projekt cieszył.

Co do Ezreal'a, to uważam, że nowy Cyberpunkowy wygląd oczywiście na plus. Zauważyłem tylko zmianę wyglądu animacji Ultimate, który wygląda o wiele lepiej, lecz szału nie ma i myśle, że cena 3250 RP to ciągle zbyt wiele.

Po obejrzeniu filmu z Caitlyn mam jednoznaczne zdanie. Jest to chyba jeden z lepszych skinów w Lidze Legend, w którym widać, że zostało włożone dużo pracy i nie ma się do czego czepiać. Wszystkie skille + wygląd są bardzo fajne, a ten Ultimate, to już w ogóle urywa głowę.

Przeciwnie jak do Ezreal'a myślę, że przewidywana cena 1820 RP jest bardzo dobra i sam kupię tego skin'a.

Splash Art zwiastujący Pulsefire Caitlyn:

pulsefire_caitlyn-840x420.jpg

Czekam na Waszą opinię.

Opublikowano

Mimo wszystko ez nie wbija się na pozycje aktualnych Legendarek.. A  Cait super, nawet pokusił bym się stwierdić lepsza od eza ;d

Opublikowano

Jak dla mnie to Caitlyn kopia Novy z HOTS'a ale to tylko moja opinia. Co do skina to jest ładny, ciekawie zrobiony, kupię jak wrócę do gry. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Caitlyn sztosik, pokusiłbym się.

Ezreal zwykły, mogli go od nowa zrobić a nie "reworkować".

Jestem tego samego zdania co kolega wyżej,ale ogólnie dobrze,że w ogóle coś próbują robić i nie stoją w miejscu ;)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...