Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doda ktoś skrypt do formatu essentials?

KrafteGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, doda ktoś skrypt na prace do formatu essentials? jest to skrypt na prace i chcę żeby jak ktoś będzie mieć górnika to na czacie pisało [GIldia] Górnik Nick: text

Nie chcę żeby ten chat był w skrypt ponieważ w essentials mam ustawiony chat dla różnych rang :) Jeżeli jest taka możliwość że w skrypt ktoś dopiszę że np. {PRACA} i jak to dopisze do formatu chat w essentials to będzie pisać daną prace na chat :) Skrypt: https://pastebin.com/7BTUvNUR Daje + za dobrą odpowiedź :)

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

Musisz mieć skrypt na gildie, inaczej tego nie zastąpisz.

Nie chodzi mi o gildie ... dałem tamto jako przykład mi chodzi o ten skrypt co dodałem czy da rade dodać prace do formatu w essentials ;d

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

Nie chodzi mi o gildie ... dałem tamto jako przykład mi chodzi o ten skrypt co dodałem czy da rade dodać prace do formatu w essentials ;d

Nie da rady, skryptu nie polaczysz z pluginem, a na pewno nie w ten sposob.

JAVA <3

Opublikowano

Nie da rady, skryptu nie polaczysz z pluginem, a na pewno nie w ten sposob.

Aha, no dobra w takim razie temat do zamknięcia ;(

GwKVT9z.jpg

Opublikowano
on chat:
<tab>replace all "{PRACAGORNIK}" with "Gornik" in chat / in message

nie wiem czy to zadziała ale jeśli chodzi o ten (znak) / to on tylko pokazuje co możesz ewentualnie zastąpić nie kopiuj tego po nim :D :P ;) a w essentials dodaj sobie poszczególne formaty i będzie git ;) załóżmy że masz 3 prace to dodajesz sobie 3 formaty typu: {TAG}{PRACAGORNIK}{DISPLAYNAME}:{MESSAGE} coś takiego dla każdej pracy :P...

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...