Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.11.2][SkyBlock] CoreLife.pl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogMj2fj.png

CoreLife.pl

IP serwera: corelife.pl
Wersja: 1.11.2
Opublikowano

Ciekawa prezentacja, skyblock jak skyblock aczkolwiek mam nadzieje że będzie się naprawdę wyróżniał od reszty, chociażby samym community :) Do zobaczenia na starcie :D

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Ładna zapowiedź.

Sam z siebie nie lubię serwerów SkyBlock ale i tak życzę wam powodzenia z serwerem! :)

banner.png

Opublikowano

Ciekawa prezentacja, skyblock jak skyblock aczkolwiek mam nadzieje że będzie się naprawdę wyróżniał od reszty, chociażby samym community :) Do zobaczenia na starcie :D

Ładna zapowiedź.

Sam z siebie nie lubię serwerów SkyBlock ale i tak życzę wam powodzenia z serwerem! :)

Dziękujemy ;)

Opublikowano

@ref

Przypominamy, start jutro (piątek) o godzinie 18:00 

Opublikowano

Będzie to pierwszy serwer jaki odwiedzę od bodajże roku. Liczę na ciekawą rozgrywkę i na to co rzeczywiście chcecie zaoferować zarówno ze strony technicznej jak i ze strony administracyjnej.

Sama prezentacja, ładna, przejrzysta, lecz umknęło wam kilka literek :)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Będzie to pierwszy serwer jaki odwiedzę od bodajże roku. Liczę na ciekawą rozgrywkę i na to co rzeczywiście chcecie zaoferować zarówno ze strony technicznej jak i ze strony administracyjnej.

Sama prezentacja, ładna, przejrzysta, lecz umknęło wam kilka literek :)

Dziękujemy ;)

Udało mi się wbić normalnie do gry ok. 16? Ahhh te zabezpieczenia.. Wyspy średnio moim zdaniem się prezentują nowe. Ciekawie, że autorskie, ale to nei to. Teraz nie moge nawet wbić do gry, bo mam zmienione hasło ^^' Pozdrawiam : Asald

O 16 whitelista była wyłączona przez krótki czas ;)

Zapraszam na PW, wygeneruje nowe hasło ;)

Możesz na nowo się zarejestrować ! ;)

Opublikowano

Serwer nawet git, trochę graczy mało, weźcie jakiegoś ytbera, czy streamera, niech gra na waszym serwerze, zachęcajcie np rangami etc.
Dodajcie możliwość kupna spawnerów, bo bez nich to gra się szybko nudzi, dajcie nether tylko dla jakiejś rangi, ewentualnie dla wszystkich w określonych godzinach, albo zróbcie tzw. bilet do netheru, który by dropił ze stona (a i weźcie drop z cobbla wyłączcie, zbyt op jak na początek)
pluginy póki nie obciążają serwera, to jest oki (zablokujcie komende /bukkit:help) noo i wgrajcie antycheata (nocheatplus)
rangi mogą być, w sumie to mógłbyś wprowadzić możliwość kupienia rang za kasę serwerową (załóżmy że zrobisz drugą, odzielnią walutę, i będziesz zarabiał np za sprzedawanie cobbla (64 = 1grosz) i załóżmy że za te 20zł masz vipa, czy coś tam, byłoby spoko, można by było coś do vipów svipów itd. dodać, a przy tym gra nie zamieniła by się w zwykłe p2w ale to tylko propozycja
rankingi dodajcie, jakieś topki kopania cobbla, przebytego dystansu itd.

Dodaj więcej zawartości, taki zwykły skyblock niestety mało graczy zachęca :/

Ogółem to serwer polecam, nie jest zły

Opublikowano

Serwer nawet git, trochę graczy mało, weźcie jakiegoś ytbera, czy streamera, niech gra na waszym serwerze, zachęcajcie np rangami etc.

Dodajcie możliwość kupna spawnerów, bo bez nich to gra się szybko nudzi, dajcie nether tylko dla jakiejś rangi, ewentualnie dla wszystkich w określonych godzinach, albo zróbcie tzw. bilet do netheru, który by dropił ze stona (a i weźcie drop z cobbla wyłączcie, zbyt op jak na początek)

pluginy póki nie obciążają serwera, to jest oki (zablokujcie komende /bukkit:help) noo i wgrajcie antycheata (nocheatplus)

rangi mogą być, w sumie to mógłbyś wprowadzić możliwość kupienia rang za kasę serwerową (załóżmy że zrobisz drugą, odzielnią walutę, i będziesz zarabiał np za sprzedawanie cobbla (64 = 1grosz) i załóżmy że za te 20zł masz vipa, czy coś tam, byłoby spoko, można by było coś do vipów svipów itd. dodać, a przy tym gra nie zamieniła by się w zwykłe p2w ale to tylko propozycja

rankingi dodajcie, jakieś topki kopania cobbla, przebytego dystansu itd.

Dodaj więcej zawartości, taki zwykły skyblock niestety mało graczy zachęca :/

Ogółem to serwer polecam, nie jest zły

Mamy już 3 reklamy na YT na nie aż tak małych kanałach, może to coś pomoże ;) 

Co do spawnerów, to chciemy zrobić tak, aby nie były one czymś zwykłym, powszechnie dostępnym. Crafting spawnerów znajdziesz na /warp crafting ;)

O bilecie do netheru realnie pomyślimy, nie jest to zły pomysł ;)

Nie chcieliśmy robić dużej różnicy pomiędzy graczem na VIPami i raczej nam się to udało, moim zdaniem gra nie jest p2w ;)

Nad rankingami pracujemy ;)

Opublikowano

Chętnie odwiedzę, prezentacja ładna aczkolwiek nie jestem pewien czy pasuje w klimaty Minecrafta, ale tak czy siak serwer zapowiada się dobrze pomimo tego, że nie wyróżnia się wieloma czynnikami ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Chętnie odwiedzę, prezentacja ładna aczkolwiek nie jestem pewien czy pasuje w klimaty Minecrafta, ale tak czy siak serwer zapowiada się dobrze pomimo tego, że nie wyróżnia się wieloma czynnikami ;)

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Polecieliście z fantazją przy tej prezentacji. Fonty kompletnie do siebie nie pasują, zdjęcia jako tako są okej, "logo" o ile tak to można nazwac kompletnie nie czytelne i nie trafione, nie ogarniam po co tam te rysunki. Pomysł dobry, wykonanie ch. 

Opublikowano

Polecieliście z fantazją przy tej prezentacji. Fonty kompletnie do siebie nie pasują, zdjęcia jako tako są okej, "logo" o ile tak to można nazwac kompletnie nie czytelne i nie trafione, nie ogarniam po co tam te rysunki. Pomysł dobry, wykonanie ch. 

Dziękujemy za opinie ;)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...