Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mapa] Spawn na serwer MediumHardcore, proszę o konstruktywna ocene

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poniżej zaprezentuje spawn'a którego sam budowałem. Został jedynie użyty gotowy schemat statku. Proszę o konstruktywną opinie pod tym tematem. Dodam że nigdy nie budowałem spawn'a i jest to mój debiut. Od razu zaznacze że spawn nie jest na sprzedaż bo jest on robiony dla mojego serwera. (START WKRÓTCE)

2017-05-03_02.00.36.png

Oraz pozostałe w dzień

2017-05-03_02.00.54.png

2017-05-03_02.01.00.png

2017-05-03_02.01.10.png

2017-05-03_02.01.16.png

2017-05-03_02.01.23.png

2017-05-03_02.01.39.png

2017-05-03_02.01.49.png

2017-05-03_02.02.05.png

2017-05-03_02.02.16.png

2017-05-03_02.03.07.png

Dziękuje za wszystkie opinie pod tematem :) 

Opublikowano

@thehekketisky Wiesz, usunięcia drugiej kopuły z mojej dalej nie czyni jej twojej. Dopisz mnie do autorów, albo usuń mape. Ogólnie to słaba, strasznie pusta. Raczej na HC się nie nada, ponieważ da woda może odrzucić nikomu nie chce się przez to przechodzić.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Jeśli mapa jest na 1.11.2 to może być, ale następnym razem możesz zbudować coś ala Brodaci.net

banner.png

Opublikowano

@thehekketisky Wiesz, usunięcia drugiej kopuły z mojej dalej nie czyni jej twojej. Dopisz mnie do autorów, albo usuń mape. Ogólnie to słaba, strasznie pusta. Raczej na HC się nie nada, ponieważ da woda może odrzucić nikomu nie chce się przez to przechodzić.

Nie planuje lini pvp tylko sektor odzielajacy spawna od "świata pvp". Co do kopuły to nie wiem o czym mówisz.

Opublikowano

Jeśli chodzi o MHC, spawn jest 5/10.

Gracze lubią bardziej schludne spawny.

Trochę oczojebne te szejdery xD

Każdy na swój gust, pytałem się 2 dużych gildii 40 osobowych czy spawn sie na da, powiedzieli że jest ok i sie na da. W czym spawn nie jest schludny?

Opublikowano

Super :). Ale skoro na EasyHC to odbudują linie pvp, stoniarki grupowe itp. Usuń również ta wodę/dobuduj duże mosty. Ogółem wygląd 10/10 a praktyczność 5/10 chyba ze zrobisz to co ci wyżej napisałem to 1000/10

Opublikowano

wygląd na screnach 9/10 ale jak jest w grze to nwm :D ale jak kiedyś gdzieś udostępnisz to chętnie sprawdzę lub użyję na serwerze oczywiście jeśli dasz taką możliwość.

Opublikowano

Ze względu na położenie spawna, został on przeniesiony na inny generator mapy. Niestety ucierpiał na tym statek, lecz może dorobie w WorldPainterze rzeke do okola spawna :) Dziękuje za krytyki i za pozytywne opinie. 

@JordiiYT

Linia PvP w tym przypadku nie bedzie potrzebna poniewaz bedzie sektor jezeli wiesz na jakiej podstawie owe sektory dzialaja :) 

----

EasyHC a MediumHardcore to nie to samo, bo na easyhc masz svipy, megavipy i inne a na takim MedHC masz symbolicznego VIP'a jako wsparcie serwera.

Opublikowano

Spawn sam w sobie nie jest zły, musiałeś trochę przy nim posiedzieć pewnie.

Nie siedziałem z tym zbyt długo, mam mape CraftCasta. W sensie custom drzewka, budynki, rzeki itp. Robiłem sobie schematy np. domków czy też kopuły. 

Dla wyjaśnienia "boli dup" mape mam tą od kolegi który należał do CraftCasta i był w pierwszej 10. Ale odszedł.

Opublikowano

Ze względu na położenie spawna, został on przeniesiony na inny generator mapy. Niestety ucierpiał na tym statek, lecz może dorobie w WorldPainterze rzeke do okola spawna :) Dziękuje za krytyki i za pozytywne opinie. 

@JordiiYT

Linia PvP w tym przypadku nie bedzie potrzebna poniewaz bedzie sektor jezeli wiesz na jakiej podstawie owe sektory dzialaja :) 

----

EasyHC a MediumHardcore to nie to samo, bo na easyhc masz svipy, megavipy i inne a na takim MedHC masz symbolicznego VIP'a jako wsparcie serwera.

Nie istnieje żaden tryb "EasyHC" "MediumHC". Tryby to Przetrwanie, Hardcore, Obserwator, Przygodowy oraz Kreatywyny, prędzej są to typy serwera. Jeżeli dostaniesz bana = hc, jeżeli nie = survival.

Spawn sam w sobie nie jest zły, musiałeś trochę przy nim posiedzieć pewnie.

Nie siedziałem z tym zbyt długo, mam mape CraftCasta. W sensie custom drzewka, budynki, rzeki itp. Robiłem sobie schematy np. domków czy też kopuły. 

Dla wyjaśnienia "boli dup" mape mam tą od kolegi który należał do CraftCasta i był w pierwszej 10. Ale odszedł.

Kopuła należy do mnie, jest nawet temat na mpcforum. A nawet jeżeli, to i tak nie masz żadnego pozwolenia na kopiowanie jej bez oznaczania autora, jaki i jakich kolwiek innych elementów z mapy. Inaczej czytaj plagiat.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...