Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Język KR na nowym kliencie

Xees120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wie ktoś jak zmienić w lolu język na KR na nowym kliencie? Jak zmieniam w plikach gry to nie widać żadnych zmian :/ 

bPF1HEU.png

Opublikowano

KR ma osobny klient z tego co mi wiadomo także ten...

Ale jeszcze na starym kliencie dało się normalnie w plikach zmienić RADS > system > locale. locale = i np. en_gb

I jak tutaj zmieniam to nie ma żadnych zmian po odpaleniu klienta :/ 

bPF1HEU.png

Opublikowano

Folder z grą/Config/LeagueClientSettings <- otwórz notatnikiem  szukasz locale i z "pl_PL" zmieniasz na "ja_JP"

Opublikowano

Folder z grą/Config/LeagueClientSettings <- otwórz notatnikiem  szukasz locale i z "pl_PL" zmieniasz na "ja_JP"

ja_JP to jest język japoński co można wywnioskować z samego skrótu :v Język koreański kiedyś to ustawiało się ko_kr albo kr_ko nie pamiętam kolejności, ale nie wiem czy dalej tak będzie działać.

//edit. 

Po sprawdzeniu w googlach ko_KR jest dobrym skrótem do ustawienia koreańskiego.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

ja_JP to jest język japoński co można wywnioskować z samego skrótu :v Język koreański kiedyś to ustawiało się ko_kr albo kr_ko nie pamiętam kolejności, ale nie wiem czy dalej tak będzie działać.

//edit. 

Zrobiłem tak i jak mam na języku pl to zmienia mi na ang...

bPF1HEU.png

Opublikowano

//edit. 

To możliwe, że wraz z nowym clientem już nie będzie można zmieniać niewspieranego języku na naszych regionach. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

//edit. 

To możliwe, że wraz z nowym clientem już nie będzie można zmieniać niewspieranego języku na naszych regionach. 

Potwierdzam twoją teorię nie ważne co zrobię w plikach język i tak się nie zmieni szkoda cóż liczmy na to że to naprawią 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...