Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można się nauczyć shuffle dance w domu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak wyżej , czy poprzez oglądanie tutoriali na youtube da się nauczyć tego tańca czy trzeba do jakiejś szkoły

Opublikowano

Tak, sam się w ten sposób tego tańca nauczyłem, polecam, jak nauczysz się tego to odpowiednią ilością praktyki mógł nawet biegać w miejscu bez bieżni.

a orientujesz się ile czasu trzeba poświęcić ? jestem trochę nerwowy jak coś mi nie wychodzi

Opublikowano

Tak, sam się w ten sposób tego tańca nauczyłem, polecam, jak nauczysz się tego to odpowiednią ilością praktyki mógł nawet biegać w miejscu bez bieżni.

a orientujesz się ile czasu trzeba poświęcić ? jestem trochę nerwowy jak coś mi nie wychodzi

Jeśli chcesz się uczyć na siłę, to się lepiej nie ucz.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Zależy od poradników, od tego jak szybko się uczysz, jak chcesz się nauczyć to tak jak up nie na siłę. Z tego co się orientuje to shuffle skupia się na muzyce elektronicznej więc raczej trzeba lubić takie rytmy.

Opublikowano

Oczywiście, ze TAK. Jednakże w porównaniu do jakiś szkół tanecznych, ciężko będzie ci wychwycić błędy.

A te lubią wchodzić w nawyk, potem trudno się ich wyzbyć. W dobie internetu można wszystko.

Wszędzie są poradniki, wystarczą chęci. :)

Opublikowano

Wiem tylko, że mi to zajęło 30 minut ale ja szybko się uczę rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...