Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do gry CS: GO

creyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam prośbę..

Pomożecie wybrać słuchawki do csa go do 150zł?

Myślałem nad

Tracer Exile

SteelSeries Raw Prism Siberia

A4 Tech Bloody Combat G500

A4TECH Bloody G300

Jak możecie napiszcie coś o tych i coś zaproponujcie :p

Jak coś to mikrofon w słuchawkach mnie nie interesuje bo mam dobry :p

Pozdrawiam creyx

//Kontakt [email protected]

steamcommunity.com/id/creyx

Opublikowano

Witam, mam prośbę..

Pomożecie wybrać słuchawki do csa go do 150zł?

Myślałem nad

Tracer Exile

SteelSeries Raw Prism Siberia

A4 Tech Bloody Combat G500

A4TECH Bloody G300

Jak możecie napiszcie coś o tych i coś zaproponujcie :p

Jak coś to mikrofon w słuchawkach mnie nie interesuje bo mam dobry :p

Pozdrawiam creyx

//Kontakt [email protected]

steamcommunity.com/id/creyx

Wszystkie słuchawki jakie podałeś miałem na uszach i są fatalne, a uszy bolą już po godzinie użytkowania (przynajmniej było tak u mnie z powodu okularów).

Ciekawymi propozycjami są ISK HP580 lub podane wyżej przez @CiasteczkoMen

Opublikowano

Wiem o czym mówisz bo też noszę okulary :D
Osobiście mój wybór padł na siberie 150 właśnie ze względu na okulary, może warto dołożyc te 50zł i mieć pewność, że słuchawki, które kupisz będą wygodne?
Gram na nich już pół roku i muszę stwierdzić iż są to najwygodniejsze słuchawki jakie kiedykolwiek nosiłem, bardzo mięciutka gąbeczka, a same koszyczki obejmują ucho znakomicie.
Do okularów serdecznie polecam :D

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

A co myślicie o Razer Kraken USB? za 200 zł?

Miałem je raz na uszach u kolegi. Niektórzy mówią że są lepsze do muzyki...

Poprzednio miałem creative fatality ogólnie to nie polecam niby wygodne ale nie wygodne w graniu  xD

Lewa słuchawka przestała działać mój kolega miał te same i też mu nie działała...

Chce żeby było dobrze słychać mój kolega ma Tracer Exile mówi że spoko ale właśnie nie wygodne :p

Opublikowano

A co myślicie o Razer Kraken USB? za 200 zł?

Miałem je raz na uszach u kolegi. Niektórzy mówią że są lepsze do muzyki...

Poprzednio miałem creative fatality ogólnie to nie polecam niby wygodne ale ale nie wygodne xD

Lewa słuchawka przestała działać mój kolega miał te same i też mu nie działała...

Rozmiar membrany to tylko 32mm czyli o 8mm mniejszy niż w Creative fatality, które uważasz za niewygodne. Jeżeli chodzi o dźwięk jest to subiektywna opinia.

Opublikowano

Pomóżcie wybrać z tych 3:

-Brainwavz Delta black/red/white

-Superlux HD668B

-SteelSeries Raw Prism Siberia

Tak jak napisałem wyżej bardziej zależy mi na dobrym dźwięku w csie

Opublikowano

W mojej opinii do komputera najlepsze są słuchawki nauszne, więc ja bym wybrał Superluxy HD668B. SteelSeries można pominąć, gdyż dźwięk z tych słuchawek nie jest zbyt wysokiej jakości.

Opublikowano

Rozpatrz jeszcze Corsair void, przewodowa versa jest genialna, mam je w versji WiFi są super w csie świetnie pozycjonuja. Wersja z kablem jest dużo lżejsza niż z WiFi, a dla przykładu moje z akumulatorami nie męczą ucha po -10 h grania nawet, nie czuć że się je ma na uszach plus mikrofon jest zajebistej jakości.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Rozpatrz jeszcze Corsair void, przewodowa versa jest genialna, mam je w versji WiFi są super w csie świetnie pozycjonuja. Wersja z kablem jest dużo lżejsza niż z WiFi, a dla przykładu moje z akumulatorami nie męczą ucha po -10 h grania nawet, nie czuć że się je ma na uszach plus mikrofon jest zajebistej jakości.

te za 3 stówy?

Opublikowano

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto takich produktów gamignowych, za tyle kupisz Superluxy HMC631 - dobre pozycjonowanie, scena, brzmienie również w porządku. Mikrofon także bez większych zastrzeżeń, wygoda użytkowania również.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 12.05.2017 o 22:00, paxonzzzz napisał:

Hmmmm.. przez ciebie zacząłem się zastanawiać nad jakimiś do 200 ZŁ xDxDxD

HYPERX CLOUD STINGER

STEELSERIES SIBERIA 200

SteelSeries Siberia 150 Black

Słuchawki Cougar Immersa 300H

lub wyżej wymienione przez ciebie sair void

co myśliscie o tych wszystkich??

Miałem kupić superlux hd668b ale czytałem dużo o nich i zrezygnowałem...

Opublikowano

Doloz te 50zl i kup porzadne hyperxy cloudy 1, ktore bedziesz mial bardzo dlugi czas. (bo na lepsze trzeba duzo wydac, do nich potem tylko karte dzwiekowa jakas lepsza dokupisz i jeszcze wieksze kozaki).

Jakies marne sibierie 150 nie maja do nich podejscia, odpusc. Mam wrazenie ze czekasz na odpowiedz az ktos Ci napsize, zebys wlasnie wzial jakis tani headset "gamingowy" ze jest dobry, nie niestety to tak nie zadziala.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

a SteelSeries Siberia V2 CS: GO Edition lub SteelSeries Siberia V2 frost blue i czym się różnią bo jeśli ceną to tych 2 się nie opyla xD

i tracer hydra 7.1

Opublikowano

Koledzy ci pisali że nie opłaca się gamingowych i dalej sie upierasz to nie jest dobry wybór

Gamingowe to tylko HyperX Cloudy ja polecam Superlux HD681 EVO https://www.x-kom.pl/p/205544-sluchawki-przewodowe-superlux-hd681-evo-mkii-czarne.html + https://www.x-kom.pl/p/332857-mikrofon-zalman-zm-mic1.html

+ duze

+ dobry material wykonania

+ wygodne

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...