Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Najlepsze darmowe programy, skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, miałem jakąś przerwe od lola z rok czasu, teraz postanowiłem wrócić do botowania, zwracam się do Was z pomocą,

Jakie sa aktualnie najlepsze DARMOWE programy? Kiedyś pamiętam grało się na L#, jak jest teraz? 

Wyczytałem coś na forum o jakimś L++ to jest darmowe? polecacie?

Opublikowano

Dzień dobry, miałem jakąś przerwe od lola z rok czasu, teraz postanowiłem wrócić do botowania, zwracam się do Was z pomocą,

Jakie sa aktualnie najlepsze DARMOWE programy? Kiedyś pamiętam grało się na L#, jak jest teraz? 

Wyczytałem coś na forum o jakimś L++ to jest darmowe? polecacie?

Nie polecam

Opublikowano

Z darmowych? EB - nawet dobry; GoS - gorszy ale bezpieczny. Nad L++ się nie zastanawiaj nawet bo to gówno i to jeszcze płatne xD

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

L++ jest z*******e, nie słuchaj tych ludzi bo pewnie nie grali tylko pierdolą głupoty xD kup sobie na 1 dzień L++ to się uzależnisz

Mówisz o tym, jak evadee wchodzi pod turrety ? itd

Opublikowano

L++ jest z*******e, nie słuchaj tych ludzi bo pewnie nie grali tylko pierdolą głupoty xD kup sobie na 1 dzień L++ to się uzależnisz

LOL. Normalnie gram na MalachiteEvade master elo. Jeśli nie potrafisz korzystać ze skryptów to po co na nich grasz. 

Opublikowano

Weź nie słuchaj tych pajacow powyżej którzy nigdy k***a nie mieli stycznosci z L++ a pierdola farmazony. Kupiłem i jestem mega zadowolony skrypty pierwsza klasa i jeszcze do tej pory nic na forum nie słychać o banie sam również gram 3 miesiąc co np. w bolu i eb coraz większa fala banow leci z tego co się czyta.

Opublikowano

LOL. Normalnie gram na MalachiteEvade master elo. Jeśli nie potrafisz korzystać ze skryptów to po co na nich grasz. 

Skrypty trzeba jeszcze umieć ustawić

xD  xD  xD  xD

Opublikowano

Skrypty trzeba jeszcze umieć ustawić

xD  xD  xD  xD

Ciekawe jak ustawić haha wyłączyć dangerous :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...