Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[IW/BO3] Warto kupić?

kolosik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zamierzam zakupić tę gry. Dlaczego mają tak niskie oceny?. W dniu premiery czytałem, że IW ma dobrego singla, ale kiepskie multi, a o trybie zombie nie slyszalem. Generalnie mnie interesuje głównie single i zombie, jeśli te dwie rzeczy są na dobrym poziomie to kupię. Warto?

sygnatura.png

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Jeżeli chodzi o SP to to i to dobre. Słabe oceny, bo napieprzają cały czas nowymi CoDami i ludziom się to po prostu nudzi. Widział Pan trailer na YT Infinte Warfare i jego oceny?

IW- bardziej kosmiczne motywy. Walka w kosmosie itp

BO3- Roboty itp, ale na ziemi.

Co wolisz.

Opublikowano

Dla mnie każdy CoD ma dobre single ale IW ma tak niskie oceny dlatego że cały movement w multi został skopiowany z BO2 albo BO3 i wrzucony do IW. Ludziom to się nie spodobało a w dodatku dochodzi sam fakt futurystycznego świata który nie zawsze był mile tulony przez graczy CoD.Jak masz kupować jedną z tych gier to polecam BO3 nadal tam gra masa ludzi i masz tryb zoombie.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Jeżeli chodzi o cody to najbardziej żywotnym z tego cyklu jest BO3. Powód - zombie. Treyarch mistrzowsko buduje klimat i hype na nowe mapy. Swoją drogą wychodzi 5 DLC do BO3 co jest wynikiem słabej sprzedaży IW. BO3 warto kupić z wielu powodów aż za dużo by wymieniać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ceny mają takie żeby jak najwięcej ludzi kupiło więc powinieneś się cieszyć ;)

Opublikowano

Aktualnie nie warto dużo cheaterow.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o Singa to najlepsze IW i AW... mniej strzelania a bardziej "filmowy" klimat.

Natomiast multi to BO3 bije na głowe wszystkie części w jakie grałem ;)

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...