Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moge zacząc oglądać DBZ bez oglądania DB?

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ogólnie chodzi o to, że DB oglądałem ale jestem gdzieś na końcu General Blue saga i tak to mnie nudzi w c**j, że nie moge po prostu, a slyszalem ze DBZ ogolnie juz lepsze, wiecej akcji itd

Opublikowano

Moim zdaniem jak najbardziej możesz zacząć oglądać DBZ, wszystkiego i tak się dowiesz.

Opublikowano

Jak dla Mnie to pierwsza wersja Dragon Balla jest najbardziej interesująca. Możesz oglądać, ale nie musisz- kwestia gustu.

Opublikowano

Jak dla Mnie to pierwsza wersja Dragon Balla jest najbardziej interesująca. Możesz oglądać, ale nie musisz- kwestia gustu.

Tak jak tu napisał Brand,1 część DB jest bardzo ciekawa i interesująca. ale DBZ też fajne. Zależy co wolisz. Dużo akcji czy Ciekawe rzeczy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Warto obejrzeć, mimo wszystko dowiesz się kim byli jego mistrzowie, skąd i od kogo zna jaką "technikę"

Dodatkowo poznasz czemu niektóre postacie mają do niego taki a nie inny dystans, a było tych postaci trochę

Przechodząc od dziadka a kończąc na "Bogu" i szatanie :p

GXKvihi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...