Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Navans Nostale Bot

Snowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

znalazłem całkiem dobrego bota do nostale. W sumie to on jest w języku niemieckim ale w pełni działa na Nostale PL.

1.(najlepiej wyłączyć antywirusa ponieważ bot może nie działać.)

2.pobierz bota i rozpakuj go.

3.włącz bota

4.włącz nostale, zaloguj się i idz tam gdzie chcesz by bot expił.

5.ustaw bota jak chcesz, włącz to co chcesz i na końcu naciśnij kampfleveln. Z ustawieniami nie pomoge bo bot jest po niemiecku a ja tego języka za bardzo nie znam.

Pamietaj by włączyć najpierw bota a potem nostale inaczej nie bedzie wyświetalać ilosci hp i mp w menu bota

download

http://www.speedyshare.com/files/22972471/Navans_NosBot_2010.zip

scan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/5eb388d2ff4d75f9b660dc2d447f07c14445d266f90f9b9f125b37e1bc5d9fca-1276598617

screen

screenrg.png

Funkcje bota które działają:

-auto atak + skille

-siada gdy mało hp lub mp

-pije poty (podobno jeszcze nie działa)

-używa drugiej broni

Bot jest aktualizowany często więc gdy wam sie spodoba i będzie nowa wersja to wrzuce.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

instrukcja obslugi ze tak powiem jest to po niemiecku moglbys napisac co jest tam napisane i jak sie go uzywa... xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Palcie Kur** Stale, ale Nie zapomnijcie O Mnie.!!. xD

Opublikowano

sam pewnie nie potrafi go rozpracować , bot wali jak najęty i jak popadnie nie odczytujeżadnych wwartości ho mp itp danych co powinien

bez ustawienia offsetów nie ruszy czy też bedzie działał właściwie , a te z niemieckiego nie działają na polskich serwerach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Śmiem się nie zgodzić, te po niemiecku działają na polskich, weźmy np. hack do 4Story

Są hacki po niemiecku a działają na PL. Jak to możliwe? magia? nie, po prostu tak jest i tyle ;]

Więc w tej kwestii się pomyliłeś/pomyliłaś

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czytaj ze ZROZUMIENIEM co ma hack do bota ? i co ma 4story do nostale, to inna gra ine offsety inny rodzaj botów!

wracając do NosTale, każdy z serwerów ma WŁASNE offsety pamięci i różne wersje gry , niemcy mają swoją , reszta europu ma jedną ale w różnych wersjach językowych , no i jeszcze wersja na global nostale , wychodzi na to że są trzy wersje nostale cześć botów działa na wszystkich ( wszystkie bez odczytu pamięci ) a cześć nie będzie działała bo to różne wersje gry

a co do bota to nie dział on nawet na niemieckim, sam autor się wypowiadał że nie ma w bocie obsługi sprawdzania hp i mp z powodu zmiany wersji gry na nowszą

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

cos jest zrombane nie chce mi dzialac prubowalem wylanczyc antyvirusa lecz nie Dj ? nie działał błąd otworzylem najpierw nostale  . potem pomyślalem zeby pliki otworzyc przez nostale gdyz nie chcialo mi otworzyc normalnie i natsepny błąd host ? :angry:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie działają boty czytające pamięc po uaktualnieniach gry.

ten bot to już zabytek

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@Zamykam

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...