Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra freezuje na loading screenie

RAvOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pany

Wybieram bohatera. Jest Loading Screen. I to tyle. Widze jedynie puste ramki a kolko w prawym dolnym sie nawet nie kreci.

Koledzy mowia ze jestem w grze kdy ja stoje na loading screenie.

Mowia ze jestem nawet keidy wylacze klienta wiec nie wiem o co moze chodzic.

Zaczelo sie to od aktualizacji na WIN10.

Probowalem zgodnosci/admina/naprawy(tej w opcjach lola)

Na reinstall sie raczej nei szykuje bo pobierac od nowa to wszystko przy moim necie nie idzie w parze

Za helpa daje tam plusy czy cos

Elo

Opublikowano

Czyli przed aktualizacją wszystko było dobrze? Nie miałeś tego problemu? Z tego co pamiętam to jeśli te kółko w rogu się nie obraca to właśnie są jakieś problemy z ładowaniem się do gry. Spróbuj tego reinstallu, może są jakieś problemy z clientem. 

Ewentualnie spróbuj czegoś stąd - https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/201752664-Rozwi%C4%85zywanie-problem%C3%B3w-z-po%C5%82%C4%85czeniem.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czyli przed aktualizacją wszystko było dobrze? Nie miałeś tego problemu? Z tego co pamiętam to jeśli te kółko w rogu się nie obraca to właśnie są jakieś problemy z ładowaniem się do gry. Spróbuj tego reinstallu, może są jakieś problemy z clientem. 

Ewentualnie spróbuj czegoś stąd - https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/201752664-Rozwi%C4%85zywanie-problem%C3%B3w-z-po%C5%82%C4%85czeniem.

ogolnie win8 smigalo pieknie. Zeby takie cos miec to moglem albo karte graficzna od PC odpiac albo symulowac

A tutaj? Gra Freezuje czasem podczas gry juz po jakis 2 minutach.

Reinstall juz robilem na noc zostawilem i jakos sie pobralo i dalej tak robi

heh musze czekac 5 gier xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...