Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót i zmiany

jacek1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mógłby mi ktoś doradzić albo wspomóc informacjami na pw. Wracam po dłuższej nieobecności mam już 50 poziom widzę nie ma już hongmon broni, ale co dalej skąd wziąść jakąś broń legendarna. I jak zwiększyć ap żeby brali mnie na lepsze instancje, od czego zacząć. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To tak Swoją starą broń Salvagujesz i otrzymujesz nową broń którą w dalszym ciągu przerabiasz na legendarne (Przecie masz gdy najedziesz na broń co otrzymasz do tego możesz sprawdzić system ulepszania) Zwiększenie ap ? proste robisz ekwipunek ale jeżeli posiadasz 50 poziom + Poziom HM pod klawiszem "P" Możesz rozdać punkty w AP lub HP polecam na początku polecieć po równo i przede wszystkim skończyć Fabułe czyli żółte questy. A jeżeli chodzi od czego zacząć to od tego co napisałem po za tym aby ci konkretnie pomóc musiał bym widzieć twój ekwipunek wtedy mógł bym doradzić ale jeżeli po rozdaniu pkt będziesz miał 500/600 ap to latasz all misje od Lair do hmm EC - Ebondrake Citadel i zarabiasz na tym golda na ekwipunek. Oczywiście jeżeli masz mniej niż 600 ap to nawet nie wchodź na Ebo bo nie dasz rady. I omijaj dungeon Nexus powód jeżeli nie znasz mechaniki to nie warto nawet chodzić po za tym zauważyłem że mało osób tam biega.

Jeżeli potrzebujesz jeszcze jakiejś pomocy to pw.

Opublikowano

Broń do ulepszania dostaje się z któregoś zadania z kampani (ivorymoon?), nie pamiętam dobrze jej nazwy choć niedawno na alcie ją miałam xD

Koszty ulepszania są dużo mniejsze, więc z ap też nie ma lipy. Na hm1 na alcie mam 450 ap ponad, gdzie wcześniej na hm 3-4 miało się 350 max.

Jak podbić ap? Musisz na bieżąco ulepszać broń i akcesoria. Skąd na to wziąć golda? Biegać na instancje. Na hm1 już pójdziesz sobie na yeti, tam troszkę kasy z bidowania wpada zawsze + daily questy, rób wszystkie, które dają 50+ srebra i które dasz radę. To chyba tyle, powodzenia.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...