Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator DayZ Standalone

Michałowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, będzie nietypowy temat. Mam nadzieje, że trafiłem na odpowiednie forum i nie złamię regulaminu tym tematem.

Sporo czasu i z wielką przyjemnością grałem w DayZ Mod. Zapoznając się z informacjami na temat nowej wersji, czy się opłaca i czy będzie mi dobrze działało, dowiedziałem się o darmowym emulatorze, lub inaczej: pirackiej wersji owej gry. Nazywa się DayZ Arena
Mam zamiar to sprawdzić, clienta właśnie pobieram z ich strony ( 10GB :/ ), wyczytałem tam, że jest dosyć spory online, a więc pomyślałem, że i może jacyś Polacy już w to pogrywają. Stąd moje pytanie czy ktoś może w to aktualnie gra i można dołączyć do wspólnej rozgrywki. 

Oczywiście mam świadomość, że na takim serwerze jest spore ryzyko napotkania hakerów, no ale sam chcę tego doświadczyć i ten emulator przetestować. Poczuć ten klimat jeszcze raz i najważniejsze, że w razie gdy mi się nie spodoba nie stracę kasy.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...