Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

yeezy V2 350 cream white za oreo v2

Be Quiet !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślicie że ktoś się wymieni?

bo w sumie już nie wiem czy mi się bardziej opłacało jakby ktoś dał oreo czy temu drugiemu.

Ale głównie chodzi mi o to że nie chce całych białych i wolałbym te oreo.

Opublikowano

Myślę, że prościej będzie, jeżeli je sprzedasz i ogarniesz sobie te oreo. Z wymianą... no może być różnie. Albo na kogoś trafisz, albo nie. Poza tym, trade będzie średnio opłacalną opcją. Możesz wypchnąć te cream white i kupić oreo po prostu taniej.

Swoją drogą... Sam też myślę dokładnie o tym samym. Obawiam się, że te wczorajsze nie przetrwają pierwszego lepszego melanżu. xD

Opublikowano

Myślę, że prościej będzie, jeżeli je sprzedasz i ogarniesz sobie te oreo. Z wymianą... no może być różnie. Albo na kogoś trafisz, albo nie. Poza tym, trade będzie średnio opłacalną opcją. Możesz wypchnąć te cream white i kupić oreo po prostu taniej.

Swoją drogą... Sam też myślę dokładnie o tym samym. Obawiam się, że te wczorajsze nie przetrwają pierwszego lepszego melanżu. xD

no dokładnie te białe to szkoda wyciągać gdzieś czyli dobra zatrzymam je i sprzedam i może uda się oreo kupić taniej i mieć coś pieniędzy dla siebie.

dzięki.

Opublikowano

>bo szkoda wyciągać

ja p******e, typowy przykład ziomków podawanych u wujkarady, kiedy kupujesz buty by na nie patrzeć

co do temaciku

nie wiem czy wymiana będzie opłacalna - o ile kogoś w ogóle znajdziesz -  te cw co teraz wyszło jego resell sięga do 1,8 max max za stan DS 

na grupkach widziałem ostatnio greeny rozmiar 42,5 stan 9,5/10 za 1800 bodajże, także cream white za oreo ds na pewno nie wymienisz, a sprzedanie i kupienie oreo to albo dorzucasz hajs albo bierzesz grzyby jakieś 7/10 stan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...