Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena 5 letniego konta

Malutki3286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o wycenę konta :)

Posiadane:

X (10): E100, GW E100, JG E100, T57 Heavy, Bat 25t, Bat 155 58, Obj 268, T110E4, AMX 50B, Fv215b

IX (4): Waff. autf Pz. IV, T95, WZ-120, T-10, Tortoise

VIII (2): T-44, Bat 12t

VII (5): SU-100M1, O-Ni, A-44, Comet, Konstrukta T34/100

VI (2): T-150, Kv-2

V (2): Typ3 Chi-Nu, Strv m/42

Zbadane ale do kupienia:

X: Grille 15, IS-7, T110E4, 121,

IX: T-54

VIII: SU-101, Centurion I

Premium:

VIII: 8,8cm JG, T34

VII: E25

V: Churchill III, Ram II

Kredyty: 1 850 000

Złoto: 1 000

Wolne doś: 30 600

Bitew: 28 600 (zwycięstw 48%)

Opublikowano

a ocena osobista i wn8?

Skoro 48% wygranych to znaczy że beznadziejna.

Słabe premki prócz e25, malo przydatne czołgi chociażby do Cw/twierdz.

To konto nie ma zalet więc albo go nie sprzedasz wgl. albo sprzedasz za ok. 50-60zł.

Konta w  wocie są bardzo tanie i liczą sie te które mają wybitne statystyki lub bardzo rzadkie czołgi np. type59.

Opublikowano

Powiem tak, Jedyne co tu podnosi Cene to czołgi premium Jagódka której juz nie mozna kupić i E25. Niestety statystyki zaniżają mocno cenę, więc jak znajdziesz osobę która jest chętna to max 100zł. Pozdrawiam

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

Dzięki za pomoc, podciągnę wn8 i wtedy może je sprzedam.

Do zamknięcia.

Dobry żart. Prawie 30 tyś bitew i WN na poziomie 900? Serio? Czy Ty przypadkiem nie jesteś jednym z tych: 

I_55b3b6_5459365.gif

Dobijesz do 1600 wn8 (w co bardzo wątpię) to może ktoś się tym kontem zainteresuje, ale za nim to nastąpi minie około 80 tyś bitew, powodzenia. 

Opublikowano

@Cheatek. Nie przesadzaj. Chciałoby ci się kręcić takie tiery za 50zl? Ja wiem, ze staty ma słabe, ale ma 25 , jagode i kilka "dyszek". 50zl? Serio? To ile byś dał za takie konto + Typek59? Podaj sumę.

Realnie do tematu podszedł @oskar1331 i ma rację. Stówa, to suma która zaczyna bardziej przystawać do konta.

test

Opublikowano

Dzięki za pomoc, podciągnę wn8 i wtedy może je sprzedam.

Do zamknięcia.

Dobry żart. Prawie 30 tyś bitew i WN na poziomie 900? Serio? Czy Ty przypadkiem nie jesteś jednym z tych: 

I_55b3b6_5459365.gif

Dobijesz do 1600 wn8 (w co bardzo wątpię) to może ktoś się tym kontem zainteresuje, ale za nim to nastąpi minie około 80 tyś bitew, powodaa

a moze ktos gra dla relaksu a nie dla WN8 wiec nim cos pierdolniesz pomysl

Opublikowano

Pomyślałem i napisałem. Dla relaksu to można sobie pograć w bierki, ale jak ktoś ma xx bitew i oddaje 1 strzał w czołg (czasami trafi z przebiciem) a dwa pozostałe w niebo to sorry, ale obrazek tutaj pasuje doskonale. Może Ty też grasz jak zwierzątko z obrazku?  :yay:

Opublikowano

Pomyślałem i napisałem. Dla relaksu to można sobie pograć w bierki, ale jak ktoś ma xx bitew i oddaje 1 strzał w czołg (czasami trafi z przebiciem) a dwa pozostałe w niebo to sorry, ale obrazek tutaj pasuje doskonale. Może Ty też grasz jak zwierzątko z obrazku?  :yay:

Ja widzę, że z gry która ma odprężać i dostarczać frajdy zrobił się istny pierdolnik i każdy ma fioła na punkcie statystyk xD 

Projekt upadł.

Opublikowano

Ja widzę, że z gry która ma odprężać i dostarczać frajdy zrobił się istny pierdolnik i każdy ma fioła na punkcie statystyk xD

Nie rozumiesz tego co napisałem. Nie chodzi o statystyki. Tak jak napisałeś gra ma nas odprężać, a nie wkurw***, ale komu sprawia przyjemność jechanie, oddanie jednego strzału i powrocie do garażu? Wydaje mi się, że nikomu. WN8 to s**t, którym podniecają się ludzie, którzy nie mają nic innego do roboty. Kolega ma 28 tyś bitew i wn na poziomie orangutana. Rozumiem, jakby miał dwa czy pięć tyś bitew (uczy się, poznaje mechanikę, itd).. Po takiej ilości bitew to On powinien wiedzieć gdzie strzelać, aby przebić. Zastanawiam się kto takim osobom instaluje i włącza grę, bo sami na pewno tego nie robią.

Opublikowano

Nie rozumiesz tego co napisałem. Nie chodzi o statystyki. Tak jak napisałeś gra ma nas odprężać, a nie wkurw***, ale komu sprawia przyjemność jechanie, oddanie jednego strzału i powrocie do garażu? Wydaje mi się, że nikomu. WN8 to s**t, którym podniecają się ludzie, którzy nie mają nic innego do roboty. Kolega ma 28 tyś bitew i wn na poziomie orangutana. Rozumiem, jakby miał dwa czy pięć tyś bitew (uczy się, poznaje mechanikę, itd).. Po takiej ilości bitew to On powinien wiedzieć gdzie strzelać, aby przebić. Zastanawiam się kto takim osobom instaluje i włącza grę, bo sami na pewno tego nie robią.

Widzę, że to wkroczyło na nowy poziom. Ocenianie ludzi na podstawie cyferek w grze. 

Ludzie proszę was XDDDDD

Projekt upadł.

Opublikowano

@Cheatek. Nie przesadzaj. Chciałoby ci się kręcić takie tiery za 50zl? Ja wiem, ze staty ma słabe, ale ma 25 , jagode i kilka "dyszek". 50zl? Serio? To ile byś dał za takie konto + Typek59? Podaj sumę.

Realnie do tematu podszedł @oskar1331 i ma rację. Stówa, to suma która zaczyna bardziej przystawać do konta.

Właśnie cały problem z kontami w wocie jest taki, że liczą sie statystyki i rzadkie czołgi.

Ilość bitew ma mało do gadania, bo co z takim kontem zrobisz?Do klanu nie dojdziesz, statystyk nie poprawisz, a za 100zł można trafić dużo lepsze.

Nie wierzysz mi - wystaw podobne konto i zobaczymy czy uda ci sie je sprzedać.

@Edit źle sie określiłem co do czołgów - bo jagtiger też jest już "rzadki" ale nie ma praktycznie wgl. wartośći dlatego że nie jest w "mecie" gry - tym sie obecnie nie da grać, tak samo t34.

Wieksza wartość dałby tu defender, patriot, lorrk'a.

Robote robią e25, type59 itd.

Opublikowano

Widzę, że to wkroczyło na nowy poziom. Ocenianie ludzi na podstawie cyferek w grze. 

Ludzie proszę was XDDDDD

Dlatego nie lubię pisać z takimi jak Ty, bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Napiszę najprościej jak potrafię. Rozmowa z Tobą wygląda tak:

Ja: piszę o pogodzie

Ty: piszesz o górach

Ja: piszę o lesie.

Ja: piszę o ziemi

Prościej nie potrafię, wybacz. Mam nadzieję, że zrozumiałeś przekaz i napiszesz coś innego, bo na razie piszesz w tym temacie o tym samym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...