Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] qProtector - innowacyjny antybot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DL: http://hostuje.net/file.php?id=5a5c883f17d6b37458f554ebe32f8eb3

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/09f983e7e4d91cd4e28a551c297fe483600d301d11508884e44ff79a00ac51df/analysis/1493562237/

Projekt powstał z nudów.

Wymaga przetestowania, jeśli ktoś ma boty i chce wziąć udział w testach to PW.

Zanim się rozpiszę na temat tego pluginu, to niech go ktoś przetestuje. :>

Opublikowano

yyyy... czemu weryfikujesz graczy po wejściu na serwer, a nie przed? Gdzie jest idea antybota? Nie wiem czy w ogóle ma to jakikolwiek sens, botami do mc czy tak czy inaczej niewiele można zrobić

Opublikowano

yyyy... czemu weryfikujesz graczy po wejściu na serwer, a nie przed? Gdzie jest idea antybota? Nie wiem czy w ogóle ma to jakikolwiek sens, botami do mc czy tak czy inaczej niewiele można zrobić

bo na zasadzie weryfikacji, na którą wpadłem nie ma możliwości weryfikowania przed joinem ;)

botami w mc można zrobić bardzo dużo, moje proxy:

https://www.youtube.com/watch?v=i4PNENuouSk

Opublikowano

Więc może trafniejszym rozwiązaniem było by dodawanie każdego gracza jako +1 do zmiennej, która zerowałaby sie co pewien czas w tasku, rzecz jasna potem po prostu blokować wejście, btw. bardzo fajny klient, gdzie i za ile moge takiego nabyć? :P

Opublikowano

Więc może trafniejszym rozwiązaniem było by dodawanie każdego gracza jako +1 do zmiennej, która zerowałaby sie co pewien czas w tasku, rzecz jasna potem po prostu blokować wejście, btw. bardzo fajny klient, gdzie i za ile moge takiego nabyć? :P

nie, to jest zbyt proste. mój antybot opiera się na zupełnie innej zasadzie działania, zdekompiluj to będziesz wiedział.

i to nie client tylko proxy (coś jak bungeecord), cena dostępu 100zł /msc

Opublikowano

Moge przetestowac "antybota", PW ^^

//Edit Hydro v2 - bez proxy wbilo ponad 30 botow, i zaczelo dopiero blokowac konta :v

Z proxy niestety nie przetestuje na localhoscie :v

JAVA <3

Opublikowano

//Edit Hydro v2 - bez proxy wbilo ponad 30 botow, i zaczelo dopiero blokowac konta :v

No, niestety ten sposób weryfikacji, który zastosowałem jest bardzo dobry - ale jego wadą jest właśnie fakt, że weryfikacja odbywa się po wejściu na serwer.

Opublikowano

No, niestety ten sposób weryfikacji, który zastosowałem jest bardzo dobry - ale jego wadą jest właśnie fakt, że weryfikacja odbywa się po wejściu na serwer.

No to nie dobry tylko c*****y jak wpuszcza boty. 

Same usprawnione i zoptymalizowane sprawdzanie proxy na podstawie kilku weryfikacji + pare innych opcji, ale jak widzisz samo proxy daje radę. 

Jakby proxy nie działało to jest jeszcze jedno fajne cuś co ostatnio ogarnąłem, więc to nie samo proxy oczywiście.

Więc co z tego że twoje jest jakieś genialne, skoro nie działa xD

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Dobry bo nie obciąża w żaden sposób serwera, nie ogranicza wejść na serwer normalnym graczom, nie powoduje fałszywych wykryć.

Plugin idealny pod serwery typu lobby, czas wykrycia bota to 3sek.

Opublikowano

Dobry bo nie obciąża w żaden sposób serwera, nie ogranicza wejść na serwer normalnym graczom, nie powoduje fałszywych wykryć.

Plugin idealny pod serwery typu lobby, czas wykrycia bota to 3sek.

Wyslalbys source code?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...