Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utrzymywanie kary hextech

UpssErroR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

wczoraj dostałem karę na chat, głównie za jeden mecz (podane w logach było) gdzie trafiłem na debila i nie wytrzymałem.

Karę jak najbardziej biorę na siebie i się przyznaję, nie rozwodząc się nad tematem...

Meritum:

blokade na chat mam na 10 meczy, natomiast potem podobno utrzymywana jest blokada na skrzynki i kluczyki hextech, pytanie na mniej wiecej jaki okres ona jest utrzymywana?

Na ilość meczy? Czy jest to okres czasowy czy jak?

Z góry dzięki za odpowiedź

Opublikowano

Nie wiadomo na jaki okres.

Mnie to minęło po ok. 10 dniach (już nie pamiętam), grając 2 gry dziennie.

Opublikowano

Na stronie supportu masz wszystko pięknie opisane

Długość tego okresu zależy od dwóch czynników:

• Surowość kary. Nie zdobędziesz łupów przez cały czas obowiązywania kary, niezależnie od tego, czy jest to tymczasowe zawieszenie, czy ograniczenie czatu.
  • Oznaki poprawy. Gdy kara dobiegnie końca, wciąż nie będzie można zdobywać łupów. Ten stan potrwa do momentu, aż zauważymy znaczną poprawę twojego zachowania.

https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/209939463-Ograniczenia-warsztatu-hextech

Opublikowano

• Surowość kary. Nie zdobędziesz łupów przez cały czas obowiązywania kary, niezależnie od tego, czy jest to tymczasowe zawieszenie, czy ograniczenie czatu.
  • Oznaki poprawy. Gdy kara dobiegnie końca, wciąż nie będzie można zdobywać łupów. Ten stan potrwa do momentu, aż zauważymy znaczną poprawę twojego zachowania.

https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/209939463-Ograniczenia-warsztatu-hextech

Rozumiem, natomiast dobre zachowanie można rozumieć przez co? Mam nagle zacząć dostawać mnóstwo honorów i innych tych odznaczeń? Czy jest to weryfikowane przez chat itp? 

Opublikowano

Rozumiem, natomiast dobre zachowanie można rozumieć przez co? Mam nagle zacząć dostawać mnóstwo honorów i innych tych odznaczeń? Czy jest to weryfikowane przez chat itp? 

Po prostu być nienagannym i nie narażać się w żaden sposób na reporty typu Flame. Po prostu wyłącz czat i tyle.

Opublikowano

Po prostu być nienagannym i nie narażać się w żaden sposób na reporty typu Flame. Po prostu wyłącz czat i tyle.

Okej, dzięki za pomoc. 

Temat uważam do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...