Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] ESCore - Core na twój serwer

us3rn0tf0und

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś publikuję wam super, hiper core, napisany przeze mnie, oraz Thardess'a znanego jako @1361622928-U485574.pngEntify

Skrypt ma ponad 2165 LINIJEK!.

Zawiera takie funkcje jak:

- Essentials

- Schowek

- Kity

- Drop ze Stone (z fortuną)

- Magiczne skrzynki

- Pierożki

- Sprawdzanie

- Chat

- Vanish

- RandomTP

- AntyReklama

- AutoSave

- Backupy

- AntyAury

i wiele innych funkcji.

Uwaga, rak mózgu gwarantowany.

Kod hastebin: https://hastebin.com/acaladuvuj.pl (CODE)

Muhahah. xD

Opublikowano

-10/10 prosty skrypt, ez, gg, napisze go w 5 minut.

A tak naprawdę gratuluję, że wam się w ogóle chciało takie coś napisać. Skrypt jest dobry ale wywala parę błędów.

banner.png

Opublikowano

Pewnie sklejka większość, żeby był plugin to gitarka, choć jeśli pisalibyscie plugin to 99% sklejane by było. Ale Ok nie hejtuje

Opublikowano

Pewnie sklejka większość, żeby był plugin to gitarka, choć jeśli pisalibyscie plugin to 99% sklejane by było. Ale Ok nie hejtuje

Nie czytałeś kodu, nie znasz sie na skryptach. Sklejka? Mamy duże doświadczenie ze światem Skripta, a skrypt pisaliśmy długo, po trochu, wszystko od ZERA, cos z anticheatem (nie antyaurą) sie bawilismy z neta, nie ukrywam.

jeśli pisalibyscie plugin to 99% sklejane by było.

Czemu jesteś taki pewien? To ,że ty sklejasz, to nie znaczy ,że wiekszość forum robi tak jak ty, to ty masz AHCore'a, czy dam DMCore'a przerobionego pod "mega serwer crafttime", pisząc ten post pogrążyłeś się.

@topic+antywarn Omg! Jaki dobry skrypt, + aż 2k linijek kodu! Szacun dla autorów!

napisany przeze mnie, oraz Thardess'a znanego jako @1361622928-U485574.pngEntify

JAVA <3

Opublikowano
Autor jest rakiem, tak samo jak cały temat.

Rak rak i jeszcze raz rak.

Brak wyglądu, brzydka czcionka.

Mógłbyś dodać jakieś fotki jak skrypt się prezentuje w grze bo nie wiem,

rakowa prezentacja sama w sobie mnie nie zachęca abym wgrał to na swój serwer,

jeszcze wgram i raka dostanę...

#KrytykaNaRaka

2k linijek, niezły wariat 

po prostu dwa wielkie rakosławy Board i Entify...

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Props za czas spędzony ,lecz jak dla mnie skrypty odpadają.

Nawet nie wiedziałem ,że tyle rzeczy da się zrobić w skryptach.

@JordiiYT weź ty wyjdź i sprzedawaj dalej kogoś pluginy na yt

Opublikowano

@Fari_Go

Dzieciak odgrywa się, poza tym, to był ostatni skrypt na dysku xD

A, w tamtym temacie zapomniałem dodać, co to kur*a robi? Hobby:Zabawa z Intellij Jak nawet skryptu sprawdzić nie możesz czy jest poprawny.

Rakiem jesteś ty, pozwę cię jak Hammer, za piractwo Trumpa.

Opublikowano

@Fari_Go

Dzieciak odgrywa się, poza tym, to był ostatni skrypt na dysku xD

A, w tamtym temacie zapomniałem dodać, co to kur*a robi? Hobby:Zabawa z Intellij Jak nawet skryptu sprawdzić nie możesz czy jest poprawny.

Rakiem jesteś ty, pozwę cię jak Hammer, za piractwo Trumpa.

Nie odgrywam się ... Po prostu wyrażam swoją opinie (podobnie jak ty) o tym rakowym skrypcie :P

A co do Intellij, nie wiem czy rozumiesz słowo "zabawa" i nie robię nic do minecrafta w tym lol..

Korzystam z gotowego source code i sobie to przerabiam do całkiem innej gry.

Nie to ty jesteś rakiem.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skrypt dobry, jednakże pozostaję jedna kwestia czy ktoś chciałby zamieniać pluginy na skrypt. Oczywiście można sobie powyciągać osobno jedne rzeczy, jednak ja dalej nie wiem mimo tych wszystkich tematów czy lepszą optymalizację ma skrypt, czy plugin.. Jest to co prawda zamienienie kilku pluginów na jeden skrypt, ale nie wiem czy bardziej opłacalne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem co to robi ale jak na 3000 linii kodu i tyle variables to troche duzo tego on any move albo every 1.5 second nie :D? nie optymalne :/ moze jakas optymalizaja kodu albo addony czy cos?

9/10

Opublikowano
23 minuty temu, karingijs napisał:

Nie wiem co to robi ale jak na 3000 linii kodu i tyle variables to troche duzo tego on any move albo every 1.5 second nie :D? nie optymalne :/ moze jakas optymalizaja kodu albo addony czy cos?

9/10

to co ,że w skrypcie bedzie on move?

Cytat

every 1.5 second nie 

tego raczej nie ma

//autor tematu chyba zapomniał dopisać ,że zrobił tylko backupy, a reszte robił kto inny, i jeszcze ten, no. nie zgadzam sie na publikacje mojego skryptu.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
2 godziny temu, ˈyøøniks napisał:

to co ,że w skrypcie bedzie on move?

tego raczej nie ma

//autor tematu chyba zapomniał dopisać ,że zrobił tylko backupy, a reszte robił kto inny, i jeszcze ten, no. nie zgadzam sie na publikacje mojego skryptu.

Amh. Twojego skryptu

Drop sam się zrobił backupy też. To co ty zrobiłeś to 10-15 minut pisania.

Opublikowano
11 minut temu, ScoreBoard napisał:

Amh. Twojego skryptu

Drop sam się zrobił backupy też. To co ty zrobiłeś to 10-15 minut pisania.

czat, vanish, menu dropow, i jakies 80% pisalem ja, a ty wrzuciles jakiegos anticheata z neta, drop edytowany, randomtp z neta jak ty idio*a jestes xD

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...