Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System zwierzaków domowych

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytałem na wiki niby o tych zwierzakach, ale moglby mi ktos napisac jakiego peta najlepiej kupic pod dropka 35lv, jak go rozwijac? Wiem, ze losowo daje te bonusy hp/pe/defa i przy jakich wartosiach zostawic peta? Bo jak sa slabe to chyba od nowa sie kupuje 

Opublikowano

Jeżeli na dropka to małpka będzie wystarczająca dlatego, że jaja są tanie a wartości pż i def mogą trafić się wysokie. Gdy ja szukałem dla siebie zostawiałem takie które mają 7 dni + oraz ich wartość pż zaczyna się od 1.5 a potem wszystko zależało od skoków PŻ najlepszymi są te które skaczą co 5 lvl 0.5 pż każdy skok.

Opublikowano

Jeżeli na dropka to małpka będzie wystarczająca dlatego, że jaja są tanie a wartości pż i def mogą trafić się wysokie. Gdy ja szukałem dla siebie zostawiałem takie które mają 7 dni + oraz ich wartość pż zaczyna się od 1.5 a potem wszystko zależało od skoków PŻ najlepszymi są te które skaczą co 5 lvl 0.5 pż każdy skok.

Czyli jak kupuje pet to muszę sprawdzić na ile jest i jakie ma wartości bonów żeby zadecydować czy warto iść go expić i sprawdzić co ile lvli skaczą bonusy tak? I jak jest jednak słaby to się go jakoś usuwa i nowego kupuje tak? I jak mam 35lv bodym z buffem i bede mógł go expić powiedzmy na bo/v1 i da rade go wyexpić żeby w miare się przydawal?

Opublikowano

Kupujesz jajko gdy jest otwierasz widzisz początkowe bonusy i sugeruj się tym co napisałem czyli CZAS, WARTOŚCI POCZĄTKOWE ORAZ SKOKI.

Aby ten pet miał sens nawet na dropa to ważne jest aby skoki były co 5 lvl i minimum 0.5 pz zaczynając od 1.5 pz jeżeli statystyki będą niższe to go zostaw i potem możesz nim karmić innego peta np; tego odpowiedniego jak już go trafisz co nie jest łatwe ;p Da się go wyexpić tak jak piszesz zawsze to kilka % defa i pż do twoich statystyk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...