Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem gdy nagrywam ujęcie są ścinki ekranu nie brak fps

KrafteGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy chcę nagrać jakieś ujęcie za pomocą pixelcama to tnie mi ekran a w jaki sposób? A taki jakbyście tracili zasięg w waszym telewizorze nagrywając w 120 fps'ach stałych 

może ktoś mi z tym pomoże :) 

Spec kompa:

Komputer:
Procesor: Intel Core i5-7400 3 GHz
Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 GAMING 2GB GDDR5
Płyta Główna: Gigabyte GA-Z270-Gaming K3
Pamięci RAM: Ballistix Tactical DDR4 2x8GB

Bez problemu mam po 3k do 10k fps w klockach więc tu nie widze problemu :)

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

Może nagrywaj frapsem, znajdziesz na necie cracka lub kupisz, bo znalezienie cracka nie jest trudne, a fraps akurat będzie dobry na Twój pc, a jeśli to nie rozwiąże problemu to nie wiem... Ja nagrywam frapsem, mam słabego pc, mam tak od 40 do 60 fps'ów i mi nie ścina nagranie, tylko waży w luj dużo, bo chyba z 9-10 minut 2 Gigabajty, ale to chyba żaden problem by zmontować i wrzucić na yt lub co innego gdy się ma dobry pc i internet.

Opublikowano

PixelCam to mod, jeśli dobrze pamiętam to do obracania kamery jak np. w trailerach serwerów izi ha ce, ale pokombinuj nagrywaniem różnymi programami typu fraps(kupiony lub crack), action(trial lub kupiony), bandicam(kupiony lub keymaker)

Opublikowano

Mam frapsa.

PixelCam to mod, jeśli dobrze pamiętam to do obracania kamery jak np. w trailerach serwerów izi ha ce, ale pokombinuj nagrywaniem różnymi programami typu fraps(kupiony lub crack), action(trial lub kupiony), bandicam(kupiony lub keymaker)

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

@KrafteGG

A próbowałeś ten mod który podesłałem? (ten link youtube)

Działa dzięki :))) Temat do zamknięcia ;)

GwKVT9z.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...