Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyświetla się komunikat "Nie udało się połączyć z EA Online".

MaTe ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak pc,  juz wiele tematów odwiedziłem i dalej nic. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, lub coś to proszę o pomoc. W zamian mogę rzucić pare groszy.

Opublikowano

Dokładnie to samo co u ciebie, więc nie trać nadziei przyjacielu. Serwery EA padają jak muchy od pewnego czasu.

73748484094691766846.png

Opublikowano

Bana dostałeś ;)

Mi serwery działają, moim kolegom też...

Jak widziałem kiedyś streama u kogoś, to ten komunikat się pojawiał, gdy ktoś perma dostał O:)

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Wątpie, bo nigdy gry nie mialem zadnej na tym koncie. Ale jest progres, bo zalozylem nowe konto na islandie (aktualnie tu mieszkam) kupiłem origin acces i bf1 dziala.

Albo jest coś z kontem albo kluczem, ktory kupilem na g2a

Opublikowano

Wątpie, bo nigdy gry nie mialem zadnej na tym koncie. Ale jest progres, bo zalozylem nowe konto na islandie (aktualnie tu mieszkam) kupiłem origin acces i bf1 dziala.

Albo jest coś z kontem albo kluczem, ktory kupilem na g2a

I masz odpowiedź. Kupiłeś klucz PL/RU, gdy będziesz mieć IP islandzkie to ci nigdy nie zadziała, chyba że się połączysz przez proxy i IP rosyjskie lub polskie.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...