Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z czego mogę bić?

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 35lvl, dopiero dziś odbiorę zdjęcie konia zwykłego więc do bojowca 10 dni, a postać gotowa do dropu. Jakbym miał yangi to bym kupił dzika wojennego, ale nie stać mnie aktualnie, bo 1 itemka nie mogę sprzedać. Alternatywą jest wilk wojenny który daje 10% na kryta, ale potem i tak bym musiał go zmienić na dzika, a wilka ciężko sprzedać. Z czego mógłbym teraz bić jakoś metki? Te bengale od 1lvla co dają chyba bonus expa wgl. ich na rynku nie ma raczej. Jest jakaś opcja?

Opublikowano

Codziennie między 19-21 masz drop świadectw z metinów, świadectwo wymieniasz u stajennego na wierzchowiec z bonusem do wyboru(150deff,100atak,%na potwory itp). Możesz go dropnąć i bić sobie z konia nawet na 1lvlu za darmo :)

Kopia.png

Opublikowano

Dropią z wszystkim z metinów, tzn. w m2 też? I za świadectwo samo dostane chyba jakiegoś słabego i tymi zwojami trzeba ulepszać co nie?

Tak.

Dostajesz młodzika, który poza zwiększoną prędkością ruchu i możliwością walki z siodła nic nie daje. Aby móc korzystać z bonusu którego wybrałeś u stajennego, musisz mieć zwój ewolucji i zrobionego bojowca.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Takie pytanie, do jakiego lvl ten zwoj dropi?

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...