Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolno mi się wczytują mapy.

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem otoz gdy wbijam na obojetnie jaki serw to mapa wolno sie wczytuje ponad 6min.

Czy jesli bede miec 8gb ram, dysk SSD to cos pomoze ?

Opublikowano

Witam, mam problem otoz gdy wbijam na obojetnie jaki serw to mapa wolno sie wczytuje ponad 6min.

Czy jesli bede miec 8gb ram, dysk SSD to cos pomoze ?

to juz mamy odpowiedz - masz zapewne 4gb ramu i dysk HDD, a te sa wolne i akurat jak na bfa1 to normalnie ze sie dlugo wczytuje.

tak, zakup ssd i 8gb ram zalatwi sprawe.

edit. myslalem ze chodzi ci o BF1 ^^ ale jak to bf4 to nie powinno sie tak dlugo wczytywac, podaj parametry kompa wraz z dyskiem

Opublikowano

W bf zawsze się mapy długo ładują, tak jak kolega pisał SSD pewnie pomoże, ale pytanie co zrobić z trzeba fb.   Nie dam na SSD 150 GB samych BF xD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam taki sam problem, zazwyczaj przy pierwszym odpaleniu serwera z daną mapą ładuje się wolno, natomiast już po kilkunastu rozgrywkach ładują się w miarę ok. Nie wiem ile to zależy od sprzętu, bo zazwyczaj mam jeszcze czas żeby sobie wybrać squad etc. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...