Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowości w WR

ryba77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co nowego w wr jest teraz elo hop stop

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Liczac od kiedy? Bo od 5 miesiecy nic sie nei zmienilo :v A od 1.5 miesiaca admini maja wszystko w dupie (porzucili forum etc)  :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Liczac od kiedy? Bo od 5 miesiecy nic sie nei zmienilo :v A od 1.5 miesiaca admini maja wszystko w dupie (porzucili forum etc)  :D

W tym czasie zmieniła się jedna rzecz. Podejście Nexona do WR. Wcześniej go olewali, ale coś tam jednak zdarzało im się zrobić. Teraz nie robią już kompletnie nic.

Opublikowano

Co wy chcecie żeby zmieniali? Aktualizują serwery raz tygodniowo, wstawiają różne eventy, uptady raz na 3-4 tygodnie. Więc nie jest najgorzej. Za czasów G1 uptade był raz na 3 miesiące :) Pozdro ;D

Opublikowano

Co wy chcecie (...)

Chociażby aktualizacji, która wprowadziłaby lepsze zbalansowanie broni. Zagraj na serwerze filipińskim, albo koreańskim. Zobaczysz różnicę. Miało to zostać zrobione już wieki temu, a temat ucichł. Sam bym to ogarnął w kilkanaście godzin. Lista rzeczy do wprowadzenia/zmiany jest oczywiście znacznie dłuższa. Z niecierpliwością wyczekuję dnia, w którym serwery globalne zostaną wyłączone i będę mógł zająć się tą grą osobiście.

Opublikowano

Ogólnie to chyba mniej ludzi gra albo Mi się wydaje bo dawno nie grałem, a pozatym nie na dużych zmian oprócz efektów, nowych map to wiadomo ale chyba tez nie można robić juz reklam, szkoda zawsze jakieś Nx były

@down umiera ale dlaczego 

Opublikowano

Żeby nie robić następnego tematu to jaki radzicie laptop procesor itd. Żeby się wr nie ścinal

Opublikowano

budzet jakis konkretny?

Ogolnie to tylko procki intela. W lapkach 7 gen najlepiej

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ta gra byla fajna jakies 10 lat temu. Powoli umiera i nic z tym się już nie da zrobić.

Umierają wyłącznie serwery międzynarodowe, prowadzone przez Nexon, gdyż zajmują się nimi osoby niekompetentne. Serwer koreański i filipiński mają się bardzo dobrze.

Opublikowano

Xponury tak myślę że do 2000tys. Chodzi mi żeby wogole się nie ciało bo jak gram na starym to masakra jest

@up a na tym koreańskim więcej ludzi gra i to prywatny serwer?

Opublikowano

Po pierwsze:

2000tys to chyba troche sporo xD

Po drugie:

Koreanski serwer jest oficjalną wersją gry w tamtym regionie. Ma on największe wsparcie ze względu na to, iż DE jest położone w Korei. I tak gra tam wiecej ludzi niz u nas na globalu xD

Po 3:

Za 2k do wr'a to tylko pc. Lapka nie znajdziesz

MAL

Opublikowano

Wiadomo ze wolałbym kompa ale nie ma warunków hehe dobra dzięki koniec tematu

Opublikowano

Co wy chcecie (...)

Chociażby aktualizacji, która wprowadziłaby lepsze zbalansowanie broni. Zagraj na serwerze filipińskim, albo koreańskim. Zobaczysz różnicę. Miało to zostać zrobione już wieki temu, a temat ucichł. Sam bym to ogarnął w kilkanaście godzin. Lista rzeczy do wprowadzenia/zmiany jest oczywiście znacznie dłuższa. Z niecierpliwością wyczekuję dnia, w którym serwery globalne zostaną wyłączone i będę mógł zająć się tą grą osobiście.

Co masz na myśli wyłączone? Nie wiem czy o to chodzi ale one są wyłączane raz na tydzień lub na dwa tygodnie i są robione konserwacje. Co ty sam byś mogł zrobić? Wydaje mi się, że musisz być adminem aby mieć udział w ulepszeniu tej gry (serwera). Chyba, że jesteś lub masz jakiś kontakt bo wiem, że kiedyś normalnie gracze zostawali adminami "lokalnymi". Między innymi to oni zniszczyli tą grę, bo banowali ludzi za nic lub dodawali sobie na drugie konta tyle expa, że mieli bardzo wysokie lvle. Później ich za to wyrzucano i zrezygnowali z tego systemu "adminowania". Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wyłączone całkowicie jak japonski serwer niedawno, ktory szedl w tym samym kierunki co idzie teraz global ;d

Kasma robi w prywatnych serwerach, wiec wylaczenie globala to szansa dla tej gry ;d W sumie jedyna

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...