Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alucard.pl

jestemmiszczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha znów powrót bugocarda 

Pamiętam jak ładnie się dorobiłem na bugu z shoppami offline 

Powodzenia tym co wbiją na serwer 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Prezentacja ciekawa, widziałem już gdzieś tę nazwę.

Bo był już taki serwer z taką nazwą serwera xD 

obraz.png

Opublikowano

Prezentacja ciekawa, widziałem już gdzieś tę nazwę.

Bo był już taki serwer z taką nazwą serwera xD

nawet nie 1 serwer, a z 5

tenor.gif

Opublikowano

No chyba że tak. 

Ale komentarze nie stawiają serwera w ciekawym świetle, a że nie lubię kotletów powiązanych nawet z nazwą, to nie zagram :xxxxx

Opublikowano

A to już nie stało kiedyś ? I nie stało całkiem krótko ?

Opublikowano

Powiem tak, gdy zobaczyłem zapowiedź to chciałem pogratulować pomysłu, bo wszystko bardzo fajnie przemyślane. Lecz gdy zobaczyłem starą prezentację, to humor mi się zmienił o 180 stopni, bo wszystko jest identyczne nawet konkursy, na które wpadła chyba stara administracja. Nowe napisy, które sami umieściliście czyli datę startu oraz Team są zrobione dosłownie tak jak się mówi ,,w paincie", albo ,,na odpie**ol", nawet nie mogliście jakiejś ciekawej grafiki zrobić/kupić, a to tylko głupie 7 linijek po 2-3 słowa każda, więc skoro tak wygląda wasz początek to ja aż się boję co będzie po starcie. Bo co prawda nikt się nie doczepi jeżeli prezentacja zostanie skopiowana gdy jest rework serwera, ale gdy ktoś wykupuje pliki to według mnie powinien przynajmniej 1/5 zmienić i w prezce powinno to być bardzo dobrze uwzględnione, tutaj nic takiego nie ma, po prostu serwer kupiony i od nowa postawiony przez kogoś innego. Ja nie zagram, ale życzę powodzenia.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...