Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Fallout 4

Mikashi4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mój problem tkwi w tym, że gra nie chodzi płynnie. Zawsze mam około 40-50 fpsów. Dodam, że zmiana ustawień z najniższych na najwyższe lub na odwrót nie pomaga.Nadal jest ta magiczna bariera 40-50 fpsów. Na internecie znalazłem coś takiego podobnego do innego lunchera gry i tam są inne opcję do zmiany grafiki, niż w standardowym kilencie gry. Po zmianie ustawień (tak, jak było pokazane na filmie) gra osiąga płynność i fpsy w okolicach 200-300.No ale znów jest pewien problem.Gra działa ,,zbyt płynnie'' xDd. Odczuwalne jest bardzo szybkie bieganie postaci, zamki otwierają się w sposób taki, że klikniesz lekko A lub D i odrazu spinka się psuje, gdyż zamek cały się już przekręcił. Tak więc proszę o pomoc, jak sprawić, żeby na klasycznym kilencie, gra osiągała magiczną barierę 60 fspów. Lub na pobranym kliencie, nie działała aż tak płynnie.

Mój komp:

Procesor Intel Core i5-6500, 3.2GHz, 6MB, BOX (BX80662I56500)

Karta graficzna Asus Radeon RX 480 Nitro+ 4GB GDDR5 (256 Bit) DVI-D, 2xHDMI, 2xDP, BOX (11260-02-20G)

Pamięć GoodRam PLAY DDR4, 2x4GB, 2400MHz, CL15 (GY2400D464L15S/8GDC) 

Zasilacz corsair cs 550 WAT

płyta głowna msi b150m pro-vdh

Dodam, że komputer jest nowy (kupowany jakieś 2 miechy temu) za pomocą strony morele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...