Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy VPN na np. serwer TeamSpeak3!

ZbyszeekMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---

Witajcie ! Jako iż nie zauważyłem że nie ma jeszcze poradniku związanego z darmowym VPN to postanowiłem go zrobić !

---

1. Na samym początku musimy zainstalować 2 programy ! CyberGhost 6 oraz Cheat Engine !

----------------------------------------------------------------

• Cheat Engine | Download -  [ KLIK ]
  • Cheat Engine | Skan - [ KLIK ] | Jest to program do cheatowania więc VirusTotal wykrył w nim niby wirusy :P Spokojnie, komputer nie wybuchnie  xD

​2Oczywiście zainstalować i uruchomić programy !
3. Teraz, kiedy jesteśmy w Cheat Engine klikamy w tą ikonkę UiGoKuQ.png i wybieramy z listy program CyberGhost 6.
4. W CyberGhost'ie 6 dajemy ' Surfuj po sieci anonimowo ' i wybieramy dany kraj i klikamy przycisk na samym dole !

5. Kiedy to już zrobiliśmy powinno nam się pojawić że jesteśmy w kolejce ! Teraz zaczyna się jakby magia !

6. W programie Cheat Engine zaznaczamy funkcje ' Enable Speedhack ' po prawej stronie FKAQEkg.png i wpisujemy z około 9 - 10 dziewiątek i klikamy ' Apply ' ! Wtedy nasz licznik momentalnie przyspiesza ! Kiedy już się będzie zbliżał do zera wyłączamy Speedhacka i cieszymy się darmowym VPN !

===
 Jeśli poradnik się przydał, strzel like !

Pozdrawiam, Krzysztof  <3
===

Poradnik dla MPC | Zakaz Kopiowania na inne fora !

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Zaden z tych VPNów nie jest zbyt dobry :)

Polecam się bardziej doinformować na ten temat, potem uczyć innych ludzi.

Opublikowano

@krystekkk2 Poradnik w miarę spoko, niestety w wyborze programu poszedłeś po najniższej linii oporu, cyberghost nie jest jak dla mnie w ogóle wart uwagi ponieważ większość botów anty-vpn go wykrywa.

I tutaj się z tobą nie zgodzę :)

Używam owego VPN'a dosyć często i prawie, że nigdy go nie wykrywa.

Poradnik jak najbardziej przydatny - jak wiemy, w dzisiejszych czasach bez zmiennego ip nie warto wchodzić na niektóre serwery. ;)

Opublikowano

@krystekkk2 Poradnik w miarę spoko, niestety w wyborze programu poszedłeś po najniższej linii oporu, cyberghost nie jest jak dla mnie w ogóle wart uwagi ponieważ większość botów anty-vpn go wykrywa.

I tutaj się z tobą nie zgodzę :)

Używam owego VPN'a dosyć często i prawie, że nigdy go nie wykrywa.

Poradnik jak najbardziej przydatny - jak wiemy, w dzisiejszych czasach bez zmiennego ip nie warto wchodzić na niektóre serwery. ;)

Dziękuje za szczere opinie ! @#Gremsonkowy# może i CyberGhost 6 nie jest najlepszym programem ale lepiej coś niż nic ! Prywatność przede wszystkim !

Zaden z tych VPNów nie jest zbyt dobry :)

Polecam się bardziej doinformować na ten temat, potem uczyć innych ludzi.

Proszę, nie nabijaj sobie postów !

Opublikowano

Fajniutki Poradnik leci plusik  :yay:  :yay:

EDIT:

@Soanger dlaczego dostałem warna za wypowiedź w poradniku ? Nudzi Ci się nie masz komu dawać ostrzeżeń ZA NIC ?

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano

Fajny poradnik. Polecam na pewno się przyda fajny bajer z tym przyspieszaniem tej kolejki ;). Leci +.

@KlaKierrr nie martw się ja od niego też dostaje warmy za free ;).

Opublikowano

Fajny poradnik. Polecam na pewno się przyda fajny bajer z tym przyspieszaniem tej kolejki ;). Leci +.

@KlaKierrr nie martw się ja od niego też dostaje warmy za free ;).

Dzięki za + i wypowiedz ! A w związku z KlaKierem, dostał bana od @Soanger za to że nazwał go lamusiem ;P 

// @KlaKierrr pozdrawia :D

Ps.Ktoś tu nie ma jaj xD

Opublikowano

Poradnik z serii nie rozumiem czemu powstał.

Mówisz tu tylko o pobraniu aplikacji - rozumiem gdybyś zrobił poradnik jak odpalić openVPN czy inne teg typu rzeczy na VPS linuxowym np. i wtedy latać z tego.

Ponieważ poradnik wydaje mi się niepotrzebny, nie dam plusa, lecz czekam na ewentualne dalsze prace.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

• 2 lata później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na Darmowy VPN na np. serwer TeamSpeak3!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
16 godzin temu, MowiaMiJanusz napisał:

Cały czas to działa? Wie ktoś może? 

Poradnik działa nadal, ale nie polecam używania darmowych programów. 

Polecam NordVPN

1.png

Opublikowano
23 minuty temu, Catha napisał:

Polecam NordVPN

Nie zalecam używania tego.

Jeżeli chodzi o darmowe to Kaspersky Security Connection, Surfshark, Hotspot Shield, Windscribe oraz TunnelBear. - Do wyboru, do koloru, a są bardzo dobrze zabezpieczone jeżeli chodzi o łącza oraz skuteczne.

Opublikowano
5 godzin temu, Catha napisał:

Poradnik działa nadal, ale nie polecam używania darmowych programów. 

Polecam NordVPN

W sumie to juz mi nie potrzebne bo inwestor mnie w ch**a zrobil ale dzieki za odpowiedz

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...