Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Potrzebuję source do zrobienia keybinda w javie, potrzebuję tego do modyfikacji do gry, możecie się domyślić jakiej, ponieważ ciągle na forach piszę na jej temat ;p Próbowałem "if" - coś się psuło z literką "e" i nie wiedziałem o co chodzi, próbowałem "im.put", tak, z kropką, jak zrobiłem Objekt "im" to "put" miało błąd i nie umiałem go naprawić, było tylko jedno rozwiązanie, którego typowy noob nie ogarnie :P Potrzebuję po prostu pomocy w Keybindzie, mam zwykły Mod Coder Pack do minkrofta na 1.8, wersja 9.10,mam zwykły java eclipse neon zainstalowany z nowego instalatora, gdzie w jednym są wszystkie programy.

Opublikowano

jak byś powiedział co to jest im/e itd, bo nic tu się zrozumieć nie da, i co do tego ma java tak właściwe jeśli chodzi ci o MCP, no pisze się w javie oczywiście, ale pisanie: 

Potrzebuję source do zrobienia keybinda w javie

myli, bo jednak to co innego bawić się w czymś w czystej javie, a jak chce się to dodac do istniejącej rzeczy.

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...