Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy znajde na forum nauczyciela diament+

Speed_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie kogos kto nauczy dobrej gry w lige? Oczywiscie wszystko odplatnie , np 1h codziennie po 50 zl/h . Moze ktos ma takie znajomosci z forum.

Opublikowano

Nie jestem jakimś wybitnym graczem ligi legend, gram raczej zajawkowo kiedy najdzie mnie na to ochota mam jakąś tam śmieszną platynkę IV-III ale najlepiej uczyć się grając np. normale czy chociażby rankedy i każdy mecz analizować po grze na spokojnie szukać błędów, patrzeć czy np zamiast biec na bota z topa bez TP'ka kiedy fight praktycznie juz się zaczął nie mogliśmy wziąć 2 wież na topie co byłoby bardziej opłacalne dla drużyny niż bezcelowe biegnięcie na bota skoro  i tak nie zdążymy pomóc drużynie, kiedy mogliśmy zejść na inną linię, zgankować wziąć smoka/heralda/barona :). Nie nastawiać się że w tydzień wyjdziemy z brązu czy silvera V do golda bo to powoduje tylko tilt i zniechęcenie się do gry. Warto też grać ze znajomym bądź poprostu flexy z ekipą bo wtedy nawet pomimo porażki będziemy się fajnie bawić, możemy pośmieszkować czy pogadać i jeszcze raz mimo wszystko nie tiltować się choćby nie wiem co

reasumując nie ma sensu wywalać kasy na "korepetycje" z ligi legend tylko na spokojnie grac swoje i w końcu wskoczymy na ten wyższy tier ;) 

Opublikowano

Zgodzę się z up. Ne ma co płacić tyle pieniędzy za naukę w grę komputerową, w którą możesz się sam nauczyć grać, bo przez internet to nie jest możliwe nauczyć się tego i owego. Mógłbyś spytać @Katatuki czy nie chce Ci pomóc xD

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Speed_
Ja się powtórzę i powiem to samo. Nie ma sensu byś płacił grube pieniądze na korepetycje z tej gry. Sam musisz nauczyć się grać, wiedzieć kiedy co i jak zrobić. Pamiętaj, że każda gra jest inna, za każdym razem grasz przeciwko innym ludziom bądź postaciom. Gdybyś chciał nauczyć się wszystkiego co taki "challenger" potrafi i przede wszystkim przyswoił taką wiedzę, to uwierz mi, że nie wystarczyło by Ci czasu.

Cierpliwości do tej gry przede wszystkim. A jeżeli Ci nie idzie w lidze legend, to nie ma sensu byś tryhardował i kombinował.

maybenow.png

Opublikowano

Wiem tylko ze braz , silver , gold i polowy platyny przeszedlem. No i teraz dopiero zaczynaja sie schodzy. Tutaj poziom rosnie i trzeba miec naprawde dobry umysl zeby to wszystko ogarnac bo poziom rosnie. Albo trzeba miec szczescie ale dobry team , albo samemu prowadzic analizy gry i dojsc do sukcesu. Nie wiem jak jest wyzej bo nigdy nie bylem ale juz w platynie blad moze kosztowac cala gre.

Tak gra ale ktora cholernie wciaga i chce sie rozwijac w jej dalej. Wiem ze challengerzy napewno maja w 95 % ogarnieta gre bo widac to po dobrym streamach. Napewno maja duza wiedze od ktorej sie mozna duzo nauczyc. Napewno duzo cierpliwosci sie przyda.

Oj napewno duzo sie nauczylem przez ten czas ale to jeszcze nie to , wiesz kiedys bardzo denerwowala mnie ta gra , z biegiem czasu mnie relaksuje. I gram zupelnie zrelaksowany.

Napewno trzeba byc wyluzowanym przy grze , tego juz sie nauczylem.

Opublikowano

Jeżeli dobrze znasz angielski to na youtube jest gość co nazywa się neace i ma wiele filmików,które mogą Ci pomóc ale przede wszystkim wrzuca filmy z coachingu innych graczy z różnych pozycji i dywizji więc jest w czym wybierać,polecam go bo ma dużą wiedzę na temat gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...