Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tv Cyfrowy Polsat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam cyfrowy polsat i tv samsung, podczas oglądanie niektórych programów wyłącza się tv a dekoder się zawiesza jedyne co można zrobić to odłączyć od prądu, i w czym jest problem? przykładowym kanałem jest TVP2 na których właśnie kurwa oglądałem mecz

Opublikowano

Mam cyfrowy polsat i tv samsung, podczas oglądanie niektórych programów wyłącza się tv a dekoder się zawiesza jedyne co można zrobić to odłączyć od prądu, i w czym jest problem? przykładowym kanałem jest TVP2 na których właśnie kurwa oglądałem mecz

Hmm. Myślę że jedynym rozwiązaniem będzie pójście z tym dekoderem do punktu tam dzie kupiłeś cyfrowy Polsat i spytanie czego to może być wina i czy da się to naprawić jeśli tak to typek ci naprawi (nawet za darmo)

Drugą opcją jest zadzwonienie do centrum obługi klienta i połączenie się z konsultantem cyfrowego polsatu (nie polecam iż zanim cię przekierują to potrafi cię szlak trafić a kasę z fona zżera...)

Pzdr ;]

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

Sprawdź jakie masz parametry dekodera. Przy dużej ilości, zawiesza się, miałam to samo lub obciążenie niektórych kontaktów. ;)

1247763594_TrueBloodSeason2.jpg As your Master, I command you!

Opublikowano

wejdz w install w pilocie masz , i zmien porty na 1 . i powinno się nie zawieszać . gdy programujesz programy , aktualizujesz , wybierasz Horbird lub Astra , wez Horbird , i porty na 1 . pozdro. powinno działać OK

... :D