Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hayasho - zapraszam!

Hayasho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CN7nO4h.png

Witam serdecznie!

Zapraszam wszystkich do oglądania pierwszego odcinka na moim kanale.

Są oczywiście pewne niedoskonałości, które będę starał się niwelować wraz z następnymi odcinkami,

ale mam nadzieję, że odcinek będzie oglądało się przyjemnie.

Zaczynamy od gry Paladins, z której serie postaram się poprowadzić jak najdłużej mając nadzieję, że przyjmie się jak najlepiej,

ale już wkrótce oczywiście wejdą również na kanał inne gry.

Jeśli materiał spodoba się wam subskrybujcie i łapkujcie w górę, a jeśli uważacie, że odcinek jest zbyt słaby to i z łapami w dół się pogodzę.

Liczę na jak największy odzew ws. wszelkich popraw! Postaram się jak najbardziej doskonalić wstawiane materiały.

Opublikowano

Dodana przez ciebie muzyka zepsuła cały film - przynajmniej w mojej ocenie. Wywal ją w następnym odcinku, a na pewno będzie lepiej.

Hm.. Myślałem, że przyda się jakieś wypełnienie w pustych chwilach, choć może sama muzyka nieodpowiednia, nie wiem za bardzo.

Masz na myśli, że akurat ta muzyka jest nieodpowiednia i w pewien sposób drażni czy całkowicie wykluczyć muzykę z tła?

Opublikowano

Popatrz sobie jak robią najpopularniejsze osoby nagrywające gry. Zazwyczaj nie dodają muzyki.

Poza tym wstawienie muzyki do filmu z gry jest dosyć ryzykowne. Powiedzmy, że 100 osób szuka filmu z jakiejś gry, połowa z tych osób lubi muzykę rockową i nie cierpi muzyki pop, druga połowa przeciwnie - uwielbia pop i nienawidzi rocka. Wszystkie osoby odpalają jeden film (w tle gra muzyka pop) - w tym przypadku od razu odpada połowa widzów. Gdyby muzyki nie było, to prawdopodobnie wszyscy by zostali (raczej nikt nie ucieknie z powodu braku muzyki, bo dla wszystkich najważniejsza jest nagrywana gra, a nie to co leci w tle).

Według mnie najlepiej wcale nie dodawać muzyki.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Popatrz sobie jak robią najpopularniejsze osoby nagrywające gry. Zazwyczaj nie dodają muzyki.

Poza tym wstawienie muzyki do filmu z gry jest dosyć ryzykowne. Powiedzmy, że 100 osób szuka filmu z jakiejś gry, połowa z tych osób lubi muzykę rockową i nie cierpi muzyki pop, druga połowa przeciwnie - uwielbia pop i nienawidzi rocka. Wszystkie osoby odpalają jeden film (w tle gra muzyka pop) - w tym przypadku od razu odpada połowa widzów. Gdyby muzyki nie było, to prawdopodobnie wszyscy by zostali (raczej nikt nie ucieknie z powodu braku muzyki, bo dla wszystkich najważniejsza jest nagrywana gra, a nie to co leci w tle).

Według mnie najlepiej wcale nie dodawać muzyki.

Dzięki za tą poradę, ustosunkuje się do tego jakoś następnym razem.

Chociaż u mnie jest problem z tym płynnym i ciągłym komentarzem i stąd ta muzyka się wzięła, spróbuję następnym razem ją wykluczyć i zobaczymy jak to wyjdzie.

Opublikowano

Nowy odcinek!

Muzyka nadal jest choć o wiele ciszej, jeżeli znowu będzie przeszkodą to w następnym spróbuję może całkowicie ją wyeliminować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...