Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smocza Alchemia - nie działa uszlachetnianie kamieni.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!
Przerzuciłem się na item proto z mysql a nie z txt bo mnie już powoli denerwowało.
I teraz mam problem z alchemią... Nie działa mi uszlachetnianie klikam uszlachetnij i nic ani nie bierze mi run ani nie ulepsza tak jak powinno że tam +1 +2 +3 +4 nie moge wgl dodać do okienka fasoli bo mi pisze że nieprawidłowy kamień ;p
mój przykładowy wpis z proto: 
120000 120000 Surowy Smoczy Rubin 29 1 0 1 0 0 0 0 0 0 121000 0 0 0 9 86400 0 0 0 0 0 0 0 -1 -1 -1 -1 -1 -1 0 0 0

A tutaj ss:

d7d7e487051fe.jpg

Opublikowano

zielona fasola type 5 subtype 5 ta lepsza 5 i 6 najlepsza 5 i 7 a jezeli chodzi o ulepszanie to musisz dodac tabele w item proto vnum_range i powpisywac w niej 99 i do item proto dac takie wpisy w kliencie zamiast tych co masz http://wklej.org/id/3099119/

Edit - Jak nie mozesz ulepszac klas to sobie pozmieniaj wszedzie w dragon soul table ilosc potrzebnych kamieni ewentualnie po stronie klienta jak nie wiesz jak to pisz pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...