Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maszyna za 3-4 tysiące

KeyDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuję dobrej maszyny za 3-4 tysiące złotych pod kilka większych projektów (nie koniecznie związanych z minecraftem) 

Pilne! (To nie troll...)

??

Opublikowano

Widać, że chcesz wyjść na osobę bogatą, rzucającą pieniedzmi na lewo i prawo, ale kolego, nie tutaj :)

Wiadomo, że w ciula walisz :)

@anty

Polecam hosting kimsufi.com

Nie nie :) jeśli chcesz to zapraszam na pw i pokażę ci moje projekty które nie są związane z majkraftem.

??

Opublikowano

Widać, że chcesz wyjść na osobę bogatą, rzucającą pieniedzmi na lewo i prawo, ale kolego, nie tutaj :)

Wiadomo, że w ciula walisz :)

@anty

Polecam hosting kimsufi.com

Nie nie :) jeśli chcesz to zapraszam na pw to pokażę ci moje projekty które nie są związane z majkraftem.

To pokaż je publicznie, biorąc pod uwagę, że pytasz tutaj o takie głupoty, to jesteś jak @TheMajster napisał dzieckiem, które chce ,,zabłysnąć".

@topic

Każdy projekt potrzebuje maszyny z innymi specyfikacjami.

Nie można tego określić :).

Polecam OVH, bo jakoś nigdy mnie nie zawiedli ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Według mnie ktoś kto ma do wydania 3 - 4 tyś na maszynę i pisze w dziale minecraft jest pojebany albo nie ma co robić z hajsem...

Nawet jeśli chodzi o inne projekty niż mc

OVH posiada bardzo dobre maszyny z dobrą ochroną GAME ;)

Opublikowano

Według mnie ktoś kto ma do wydania 3 - 4 tyś na maszynę i pisze w dziale minecraft jest pojebany albo nie ma co robić z hajsem...

Co ma dział do tego gdzie chcę kupić maszynę? Jak mnie stać to kupię... Boli dupka takie dzieciaki jak wy nie będziecie mieli tyle kasy?

??

Opublikowano

Co ma dział do tego gdzie chcę kupić maszynę? Jak mnie stać to kupię... Boli dupka takie dzieciaki jak wy nie będziecie mieli tyle kasy?

Nie, Ciebie nie stać.

Ty Tylko zgrywasz ,,kozaka", który c***a osiągnął xD.

Każdy normalny człowiek, który dysponuje takimi projektami SAM potrafi ocenić, co mu jest potrzebne i za ile, bądź ma od tego swój ,,staff", a nie biegnie na forum:

,,Em hej ludzie, bo mam 10 tysięcy i chce serwer w MC postawić i jaka maszyna??!?" xD

@TopicBoŚmiesznyWarnPoleci

Dodam jeszcze, że nie jestem pewny co do anty-ddos przy maszynach 128 ;).

Możesz także rozglądnąć się tutaj:

https://www.soyoustart.com/pl/

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie, Ciebie nie stać.

Ty Tylko zgrywasz ,,kozaka", który c***a osiągnął xD.

Każdy normalny człowiek, który dysponuje takimi projektami SAM potrafi ocenić, co mu jest potrzebne i za ile, bądź ma od tego swój ,,staff", a nie biegnie na forum:

,,Em hej ludzie, bo mam 10 tysięcy i chce serwer w MC postawić i jaka maszyna??!?" xD

@TopicBoŚmiesznyWarnPoleci

Dodam jeszcze, że nie jestem pewny co do anty-ddos przy maszynach 128 ;).

Możesz także rozglądnąć się tutaj:

https://www.soyoustart.com/pl/

Typie czy ja tutaj coś pisałem o serwerach majkraft? :D

??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...