Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mogę kupić najtaniej edycję Ultimate?

MaTe ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o edycję ultimate (gra + dlc) to tylko i wyłącznie jest do zdobycia w sklepie Origin ;)

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jestem szczęśliwym posiadaczem ultimejta. Polecam zakup gra jaranko. Odradzam kupowanie na allegro ceny jak z kosmosu. Najtaniej podstawka 115 zł+ do tego premium 250  a za 405 z abonamentem wychodzi ci za ultimate. Ciekaw jestem czy nowe dodatki są wliczone czy będzie trzeba dokupowywać?

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano
Dnia 8.06.2017 o 16:35, mantesinf napisał:

Jestem szczęśliwym posiadaczem ultimejta. Polecam zakup gra jaranko. Odradzam kupowanie na allegro ceny jak z kosmosu. Najtaniej podstawka 115 zł+ do tego premium 250  a za 405 z abonamentem wychodzi ci za ultimate. Ciekaw jestem czy nowe dodatki są wliczone czy będzie trzeba dokupowywać?

Jeżeli masz Ultimate lub SP, otrzymasz dodatki (są one wliczone w cene Ultimate i SP).

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostatnio była promocja, sam skorzystałem i edycję ultimate nabyłem na Origin za 211 chyba, z tego co pamiętam ale 50% off było.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 15.07.2017 o 19:39, b00cz33k napisał:

Ostatnio była promocja, sam skorzystałem i edycję ultimate nabyłem na Origin za 211 chyba, z tego co pamiętam ale 50% off było.

dokladnie dzien po tym jak kupielm ultimate za 409 ale teraz mapkiw  imie cara bardzo bardzo spoko . 2 tyg wczesniejszy dostep nowe emblematy i dodam taką ciekawostke że grając teraz dostajecie dużo premie społecznościową czyli kupic warto :) EA dba o klientow na kazdym kroku

4518232164.png

Taki światłowód

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Swoje konto tanio kupiłem na allegro.  BF 4 Premium - kupiłem za 11 zł + 15 zł za pytanie awaryjne, BF 1 Premium kupiłem za ~80zł od razu z odpowiedzią. Ale tam nie zawsze sprzedają  takie konta.

Opublikowano

Jeżeli temat nadal aktywny, to mogę dodać że ostatnio za 99,95 była Edycja Rewolucja na Origin, więc jeżeli komuś zależy by tanio dorwać - lepiej czekać do winter sale (albo na przełomie grudnia-stycznia lub stycznia-lutego). Ew. można jeszcze dopłacić 30 zł, aby zakupić gre na cdkeys.

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...