Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmierć jednego z graczy WOT

ChoryRap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy mogę tu wstawić info, ale też jest to kolega nasz z randomów a mój dobry znajomy.

[*]

Witam.Dnia 25.04.2017 zmarł jeden z graczy WoTa. Miał tylko 21 lat. Gracz OptimusPrime. W piątek w Jarocinie o godz 12 w kościele o. Franciszkanów jest jego pogrzeb. Klanowicze WWOLF oraz inni gracze stiopa74 kot76 Pogromca_Dziewic sTyL3d katjusza93 darkdrako1 i leszekgerll będą za nim tęsknić. Mają prośbę do Was czołgiści. By jutro podczas bitew wpisać "RIP JAKMIC WWOLF"

Jw27i9N.gif

Opublikowano

To już jest przegięcie, żeby robić szopkę z czyjejś śmierci. Kup świeczkę i idź na grób mu zapal, a nie odwalasz maniane i piszesz o jego śmierci na jakimś forum o grach i w grze.

Opublikowano

To już jest przegięcie, żeby robić szopkę z czyjejś śmierci. Kup świeczkę i idź na grób mu zapal, a nie odwalasz maniane i piszesz o jego śmierci na jakimś forum o grach i w grze.

Chłopie napisalem tutaj bo mogą jego znajomi z wota tu przebywać a dla twojej wiadomości jade jutro na pogrzeb. Daruj sobie :)

Jw27i9N.gif

Opublikowano

Chłopie napisalem tutaj bo mogą jego znajomi z wota tu przebywać a dla twojej wiadomości jade jutro na pogrzeb. Daruj sobie :)

No to fajnie "ziomki" jak z forum o grach dowiedzą się o jego śmierci.  To jedź i nie rób cyrku ze śmierci.

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy mogę tu wstawić info, ale też jest to kolega nasz z randomów a mój dobry znajomy.

Witam.Dnia 25.04.2017 zmarł jeden z graczy WoTa. Miał tylko 21 lat. Gracz OptimusPrime. W piątek w Jarocinie o godz 12 w kościele o. Franciszkanów jest jego pogrzeb. Klanowicze WWOLF oraz inni gracze stiopa74 kot76 Pogromca_Dziewic sTyL3d katjusza93 darkdrako1 i leszekgerll będą za nim tęsknić. Mają prośbę do Was czołgiści. By jutro podczas bitew wpisać "RIP JAKMIC WWOLF"

Przesada, jeżeli chcesz poprostu powiadomić jakąś grupę osób - pisz do nich, a nie wstawiaj na forum z myślą "A może akurat znajdą.". Na 99% nie przyjdzie Ci żaden random, na świecie giną tysiące ludzi dziennie. W tym wiele graczy, WoT'a też. :)

Jako, że WoT nie ma moderatorów - @Eryk

mpc.jpg

Opublikowano

Przykro mi z zaistniałej sytuacji, jednak muszę zamknąć ten temat ze względu na burzę, która tutaj będzie coraz większa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...