Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 osoby na 1 koncie

fishkill1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie gdyż planuje grać na koncie z bratem lecz on jest w holandi i moje pytanie jest takie czy nie łamie regulaminu grając powiedzmy on 2h i potem ja 2h 

Opublikowano

czyli permik poleci prędzej czy później ?

Nic za to nie dostaniesz. Możecie tak grać dalej 

Opublikowano

Również mi się wydaję, że nic wam się nie stanie, jak gracie na jednym koncie. Mój kolega również miał współdzielone konto w wot z bratem, a grają tak już od 2 lat. Więc nie bój się ;)

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

Mam swoje konto, lecz mam oddzielne konto które współdziele z kolegą i od czasu do czasu ktoś na nim zagra.

Taka sytuacja ma miejsce od 2 lat i jak na razie żadnego bana nie ma i przewiduje, że nie będzie :)

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Nie dostaniecie blokady konta byłem w jednym z klanów, to była taka sytuacja że żona z mężem dzieliła konto ona w Polsce a on za granicą grał i bana jakoś nigdy się nie doczekali, więc to są tylko mity odnośnie blokady kont, jedyna blokada może wam na konto grozić jeśli, któryś z was się odpali (Cheaty) a WG jakoś to wykryje.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Takowe przewinienie jest niemal niemożliwe do wykrycia, jednak jeśli tak się stanie, Wargaming zabierze Twoje konto.

Takowe przewinienie jest banalne do wykrycia aczkolwiek nikt w wargaming tego kompletnie nie sprawdza, ktos musiałby uprzejmie donieść, może wtedy by sie zainteresowali ale tak to nie masz czym sie przejmowac, nie sciagaja tego wgl.

Opublikowano

Takowe przewinienie jest niemal niemożliwe do wykrycia, jednak jeśli tak się stanie, Wargaming zabierze Twoje konto.

Takowe przewinienie jest banalne do wykrycia aczkolwiek nikt w wargaming tego kompletnie nie sprawdza, ktos musiałby uprzejmie donieść, może wtedy by sie zainteresowali ale tak to nie masz czym sie przejmowac, nie sciagaja tego wgl.

Zgadza się, aby coś takiego sprawdzić wystarczy zobaczyć Adresację IP z której łączyło się do konta, porównać z Geolokalizacją i ma się odpowiedź czy pare osób korzysta. Wargaming samemu z Siebie nie szuka takiego czegoś.

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

Chodziło mi raczej o korzystanie z konta przez dwie osoby za pomocą tylko jednego komputera i tego samego łącza internetowego. ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawa wygląda tak. Teoretycznie wot surowo zakazuje korzystania we 2 osoby z jednego konta ale w praktyce to dostał byś bana tylko jeśli ktoś by na was po skarżył do WG więc bez obaw

Opublikowano
2 godziny temu, AlexsanderARG napisał:

Współdzielenie konta jest zabronione w owej grze.

Tak jest napisane w regulaminie, ale jak jest naprawdę to każdy wie :).

Opublikowano

Jak nie będziesz się chwalił to możesz spokojnie współdzielić. Nawet jak ten drugi ktoś będzie w innym państwie.

Opublikowano

co innego granie w 2 soby na jednym kompie ale jak to jest inne miasto lub kraj lub ogolnie logowanie z roznych ip to moze byc lipa. spotkaliscie sie z takim banem ? chodzi mi o sytuacje gdy ktos gra z wawy a za 30 min ktos sie loguje np z niemiec itp czyli nie da sie w 30 min przejechac miedzy lokalizacjami 

Opublikowano
1 godzinę temu, moriano napisał:

co innego granie w 2 soby na jednym kompie ale jak to jest inne miasto lub kraj lub ogolnie logowanie z roznych ip to moze byc lipa. spotkaliscie sie z takim banem ? chodzi mi o sytuacje gdy ktos gra z wawy a za 30 min ktos sie loguje np z niemiec itp czyli nie da sie w 30 min przejechac miedzy lokalizacjami 

grałem na koncie współdzielonym z Tatą przez pewien czas i ja logowałem się z domu(Polska), a chwile później on z miejsca gdzie pracuje(Austria) i bez żadnego bana do dzisiaj :] Grałem tak przez rok może trochę więcej.(Czasem zdarzyło się też, że przez pomyłkę zalogowałem się jak mój Tata grał i kontynuowałem bitewkę i też brak konsekwencji :] )

Opublikowano

Myślę, że temat został w zupełności wyczerpany, a każdy kolejny post to powielanie jednej i tej samej odpowiedzi. W przypadku chęci ponownego otwarcia tematu, proszę o kontakt PW.

• Smoguś zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...