Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] mrmrmrmrmr

mrmrmrmrmr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6098014876146861535202.png

Tematyka: Motoryzacja, postacie
Wysokość: 200
Szerokość: 500
Kolorystyka: Zielony, czerwony lub niebieski
Dodatkowe informacje od zlecającego: Fajnie byłoby gdyby na sygnaturze jako render znalazł się jakiś nowszy samochód marki audi lub postać (kobieta) Napis w odpowiednim miejscu "mcncc" ps Bardzo podoba mi się efekt z tymi "kulami" przykład pracy nr 4
Materiały do wykorzystania: Przykładowe sygnatury które mi się podobają 1, 2, 3,  4, 5 (taki pastelowy styl również mi się bardzo podoba:) )

Wynagrodzenie: Poklikam od jutra oraz będę wdzięczny :)

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

d6e0ac2392243.jpg

Super praca bardzo mi się podoba możemy tylko edytować czcionkę i jakoś zmienić napis, żeby bardziej pasował do reszty? Jedyna taka rzecz o którą bym prosił w sumie.

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

d6e0ac2392243.jpg

Super praca bardzo mi się podoba możemy tylko edytować czcionkę i jakoś zmienić napis, żeby bardziej pasował do reszty? Jedyna taka rzecz o którą bym prosił w sumie.

Jasne :) Wszystko da się zrobić. Jeśli chcesz to również możesz oblukać jakieś czcionki i jeśli jakaś Ci tam konkretnie przypadnie to pisz :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMonikaaaa Chodzi mi o taki ala "podpis". Jeśli chodzi o czcionkę wydaje mi się że Scriptina mogła by pasować. Napis najlepiej u góry przy masce samochodu bądź gdzieś w lewym dolnym rogu.

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Ogólnie to wydaje mi się ,że w tym miejscu wygląda to lepiej ;) Ponieważ przy masce autka jest zbyt jasno i niestety czcionka się zjada ;)

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Ogólnie to wydaje mi się ,że w tym miejscu wygląda to lepiej ;) Ponieważ przy masce autka jest zbyt jasno i niestety czcionka się zjada ;)

39c6ab5b0864c.jpg

Super, dzięki.

39c6ab5b0864c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...