Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego serialu!

Amai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule - poszukuję jakiegoś dobrego serialu, który mnie wciągnie. Nie przepadam zbytnio za komediami i romansidłami, jednak dramaty ubóstwiam. Lista seriali, które oglądałam:

- The 100

- Kwarantanna

- The walking dead

- Ran Donovan

- Dr House

- Glitch

- House of cards

- Orange is the new black

2631114929652511478662.gif
Opublikowano

Z nowszych polecam Westworld, Taboo,Riverdale i 13 powodów

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Pierwsze 20minut Taboo i nawet mnie wciągnęło, dzięki! Czekam na inne propozycje  xD

Opublikowano

Ja zacząłem oglądać Dextera, widzę że mamy podobny gust filmowy.

Aktualnie 4 sezon.

"Gra o tron" jest równie wciągająca, nie jest przewidywalna. No chyba że wyznajesz poglądy Georga R.R Martina "Valar Morghulis - wszyscy muszą umrzeć" :v choć pierwsze odcinki mogą być ciężkie, ze względu na przyswojenie co, jest co i o co chodzi xD

"Mr Robot" Jest również wciągającym serialem Netfilxa

i jak wyżej, dla mnie na pierwszym miejscu "Breaking Bad" arcydzieło.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Sherlock, Mr Robot, Stranger Things, Fargo, Breaking Bad, Better Call Saul, Gra o Tron

Ja zacząłem oglądać Dextera, widzę że mamy podobny gust filmowy.

Aktualnie 4 sezon.

"Gra o tron" jest równie wciągająca, nie jest przewidywalna. No chyba że wyznajesz poglądy Georga R.R Martina "Valar Morghulis - wszyscy muszą umrzeć" :v choć pierwsze odcinki mogą być ciężkie, ze względu na przyswojenie co, jest co i o co chodzi xD

"Mr Robot" Jest również wciągającym serialem Netfilxa

i jak wyżej, dla mnie na pierwszym miejscu "Breaking Bad" arcydzieło.

Arrow lub Teoria wielkiego podrywu

ORPHAN BLACK!!!!!!

Dzięki za każdą propozycję, moja lista seriali do obejrzenia poszerza się!  ^^  Czekam na dalsze propozycje!

Opublikowano

Na netflixie jest sporo fajnych seriali. Mogę polecić "3%" Jest to serial hiszpański czy tam portugalski, ale w niczym to nie przeszkadza. Bardzo fajny pomysł na scenariusz i gra aktorska. Coś innego. I ma powstań drugi sezon.

Opublikowano

Na netflixie jest sporo fajnych seriali. Mogę polecić "3%" Jest to serial hiszpański czy tam portugalski, ale w niczym to nie przeszkadza. Bardzo fajny pomysł na scenariusz i gra aktorska. Coś innego. I ma powstań drugi sezon.

U mnie właśnie jest problem, że sporo seriali, które są na Netflixie jest spojlerowanych przez mojego tate xD. Dzięki za propozycje, lukne!  B)

Opublikowano

Jeździec bez głowy (Sleepy Hollow).

Bardzo ciekawy serial, dużo rzeczy dzieje się w nim. Polecam ci, go jak bardziej oglądnąć.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1536329-poleci-ktoś-jakiś-fajny-serial/

^

wpadnij w ten temat dużo ludzi polecało dobre oraz wciągające seriale :D

(dzisiaj ładnie uzupełnię temat będzie cała masa dobrych seriali+ opis i link które szczerzę mogę polecić więc nie będziesz się musiał przekopywać przez komentarze ^^)

@pellyq

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...