Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet bez limitu transferu

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jakaś sieć ma dostępny internet wifi bez limitu transferu?

Miałem mieć od netii, ale ostatnio jak zmieniałem wcześniej to zerwali kable, i teraz nie chce im się tego naprawiać, więc pozostaje mi internet bezprzewodowy.

Mam aktualnie lte od play, ale on mi nie wystarcza, bo jak chcę pograć, to 2tygodnie miną i mi się zwalnia internet.

Nie piszcie, popytaj się sąsiądów, bo mieszkam w centrum miasta i mam 2domy obok siebie a tak to same sklepy.

Opublikowano

UPC, Vectra.

Upc nie mieszkam w dużym mieście, a Vectry chyba nie ma w domach, jedynie w blokach @Neeson

Może multimedia?

Oferta z urządzeniem dostępna jest tylko dla Klientów Multimedia. modem lub router

A bez urządzenia to lte pokazuje mi ze mam dostepne @Neeson

a ten modem lub router jest bezprzewodowy czy przewodowy?

Opublikowano

http://geckonet.pl/ co sądzicie o tej firmie? Mają radiówke.

Tylko czy radiówka ta jest bez limitu? Nie znam się więc proszę o odpowiedź

nc+ posiada internet bez limitu? czy tylko lte z limitem

Skoro to małe miasteczko to zapytaj się kolegów albo sąsiadów - pewnie ktoś korzysta z ich usługi. Nie powiem Ci czy to dobra firma czy nie. NC+ nie ma ofert bez limitu.

Opublikowano

Witam.

Miałem mieć od netii, ale ostatnio jak zmieniałem wcześniej to zerwali kable, i teraz nie chce im się tego naprawiać, więc pozostaje mi internet bezprzewodowy.

Mam aktualnie lte od play, ale on mi nie wystarcza, bo jak chcę pograć, to 2tygodnie miną i mi się zwalnia internet.

Nie piszcie, popytaj się sąsiądów, bo mieszkam w centrum miasta i mam 2domy obok siebie a tak to same sklepy.

Od Playa za ile? 45zł? To jak co ty k***a grasz że po 2 tyg już nie masz? Ja przy mocnym użytkowaniu na telefonie i udostępnianiu kolegom i sobie żeby mieć neta w kompie to nie wywalam calego. Za 45 zł bez umowy masz 100 GB a potem prędkość lekko spada. Kupujesz kartę rejestrujesz zmieniasz taryfę i kupujesz pakiet
Opublikowano

Witam.

Od Playa za ile? 45zł? To jak co ty k***a grasz że po 2 tyg już nie masz? Ja przy mocnym użytkowaniu na telefonie i udostępnianiu kolegom i sobie żeby mieć neta w kompie to nie wywalam calego. Za 45 zł bez umowy masz 100 GB a potem prędkość lekko spada. Kupujesz kartę rejestrujesz zmieniasz taryfę i kupujesz pakiet
@cola! PLAY Redbull Mobile?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...