Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 3 - brak questów w Ben Erai

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, moj problem polega na tym ,ze w Ben Erai nie mam questow :/ Jedyne, ktore mialem dostepne to z wybiciem pelzaczy i przyniesienie kwiatkow dla alchemika. Mam dostepny polowanie na nagrody, ale moge zabic tych dowodcow koczownikow?  Hurit itd, ktorym pomagalem? Mozliwe, ze cos sknocilem, bo przed Ben Erai oswobodzilem Lago i Brage :/

Nie czaruj.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak mniemam to chyba w Ben Jerału nie ma żadnych questów, prawie.. Pochodź po całej wiosce i porozmawiaj, heh. W sumie, to może i być to spowodowane przez podbicie Lago i Bragi, w sumie nie wiem. 
Od niedawna zacząłem grać od początku w G3, więc dopiero jestem w Monterze, heh.. Ale Ben Erai chyba było już mało zagadkową wiochą pustynną.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy oswobadzasz miasta na pustyni, automatycznie inne miasta są do Ciebie wrogo nastawione. Pamiętam jak na początku oswobodziłem Ardee oraz Cape Dun, to gdy przyszedłem do Montery to z automatu zostałem zaatakowany. Więc jeśli Ciebie nie zaatakowali to masz jakiś błąd w grze. Spróbuj pobrać najnowszą łatkę do gry 1.75.14. Po pobraniu jej nie zauważyłem problemów z grą. Przykładowo gdy oswobodziłem Monterę, w której był niewolnik mający puchar magów ognia zawsze znikał. Gdy zainstalowałem łatkę po oswobodzeniu ruszył na pobliską farmę. Polecam pobrać tą łatkę (Stracisz Save'y), lecz nie spotkasz głupich błędów w grze + ładniej gra będzie wyglądać.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Pełzacze, kopalnia w Lago, kamień lwa, polowanie na koczowników, kaktus dla alchemika, dostęp do kopalni i przekręt zarządcy niewolników. Tam nie ma za dużo do zrobienia, ale za główną linie questów w tym mieście dostaje się list polecający do Sigmora i wpływ w stolicy.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...