Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauka Grafiki

Dawid-Axe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Chciałbym zając się  grafiką trochę poważni i prosiłbym  o  jakieś porady w tym  kierunku

Prosił bym wszystkich jak maja o wrzucanie  jakiś ciekawych  poradników tyczace  tworzenia  log  banerów  i ttd

Także o to  gdzie  można  pobierać ciekawe  efekty  oświetleniowe pędzle czcionki  tekstury itp

Gdzie sie  inspirować.

z Góry dzięki za pomoc Pozdrawiam :)

Jakieś tam początkowe stare Grafiki  przykładowe:

ECu1Get.jpg

HIFKCGp.png

GkJNsWW.png

KM3ownD.png

"Ave Ja"

Opublikowano

siemka, skoro chcesz sie nauczyc grafiki to ogladaj poradniki z tego co chcesz stworzyc na yt jak wpiszesz "logo design tutorial" masz tego milliony. Ja sie tak uczylem :D

pendzle to strony jak brusheezy albo brushking powinny ci wystarczyc. a jak tam nie znajdziesz tego czego szukasz to zawsze google ci pomoze.

Opublikowano

Youtuber "Kensee" Ma dość fajne i przydatne poradniki co do grafiki, musiałbyś się okreslić bardziej w jakim kierunku chcesz robić pracę :D

.

Opublikowano

Youtuber "Kensee" Ma dość fajne i przydatne poradniki co do grafiki, musiałbyś się okreslić bardziej w jakim kierunku chcesz robić pracę :D

dzieki

Coś w stylu  tworzenia  loga banerów tworzenie  grafiki  pod  strony  internetowe itp :D

"Ave Ja"

Opublikowano

dzieki

Coś w stylu  tworzenia  loga banerów tworzenie  grafiki  pod  strony  internetowe itp :D

Kensee (kanał YT) ma tam podstawy, co do loga, to musisz kreatywność włączyć i inspirować sie innymi pracami, żeby załapać co, gdzie i jak :D

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...