Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prez1.png

prez2.png

prez3.png

prez4.png

// DEMO REKLAMY VIDEO : Aktualizacja //

Przy zakupie, do wyboru:

Shadersy/Bez

30fps/60fps

Jakości 480p,740p,1080p,2K

prez5.png

9fhSi2V.png

Jeżeli jesteś zainteresowany, zostaw komentarz lub napisz w wiadomości prywatnej!

sygnatura.png

Opublikowano

To może tak - kolega jest bardzo pomocny. Nie wiedziałem dokładnie jak ma wyglądać logo, którego potrzebowałem. Pan przedstawił kilka swoich propozycji i pozwolił mi wybrać. Poza tym bardzo szybka realizacja zleceń i również nie obciąża bardzo portfela. POLECAM!

rocketnite-sygna.png

Opublikowano

Mimo, że nie miałem z tobą styczności i nie korzystałem z twoich usług raczej mogę polecić. Patrząc na poziom graficzny swojej oferty oraz prac to wykonujesz to bardzo dobrze, brakuje mi tylko jakiś reklam video w temacie, jeśli jakieś robiłeś już.

Polecam ;')

Opublikowano

Dużo bierzesz? Jeśli powyżej 50-100 to lipa, mimo iż profesjonalnie wygląda. Jeżeli cena będzie odpowiednia mogę polecić.

Chyba logiczne, że każdy bierze adekwatnie dla swojej pracy.

Jeśli ma spędzić nad grafiką powiedzmy 10 godzin, to nie dziwię się, że skasuje 200zł (i tak bardzo dobra cena).

Mam pytanko, a na pewno się przyda innym, więc wolę nie robić tego na PW. Mianowicie, czy jeśli zamówię u Ciebie belki pod prezentację to otrzymam PSD?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@JordiiYT

Dużo bierzesz? Jeśli powyżej 50-100 to lipa, mimo iż profesjonalnie wygląda. Jeżeli cena będzie odpowiednia mogę polecić.

Tak jak wspomniał @Oldis  Wszystko zależy od nakładu pracy, jeśli grafika zajmie nie dużo czasu to nie skasuje setek złotych tylko dziesiątki, jeżeli jednak będzie to np grafika pod strone, która musi byc ładna, wektorowa i trzeba ją robic nawet do kilku tygodni to wiadomo, że cena rośnie :/

@Oldis 

Chyba logiczne, że każdy bierze adekwatnie dla swojej pracy.

Jeśli ma spędzić nad grafiką powiedzmy 10 godzin, to nie dziwię się, że skasuje 200zł (i tak bardzo dobra cena).

Mam pytanko, a na pewno się przyda innym, więc wolę nie robić tego na PW. Mianowicie, czy jeśli zamówię u Ciebie belki pod prezentację to otrzymam PSD?

Tak, zawsze po dokonaniu wpłaty usuwam znak wodny, oraz dołączam plik PSD (na życzenie, niektórzy nie chcą ponieważ nie posiadaja photoshopa czy innych programów z których korzystam) ale gdy klient tego nie chce często po prostu pisze do mnie żebym mu coś zmienił i wtedy zmieniam i wysyłam zmieniony plik już bez obciążania go zbędnymi kosztami :D

sygnatura.png

Opublikowano

Polecam pana.

Ja nie mogłem się z nim dogadać (przez moje niezdecydowanie).

Ale tak czy siak zrobił dobrą grafikę.

banner.png

Opublikowano

Wygląda naprawdę konkretnie, powodzenia! :)

PS pokaż jakieś przykładowe materiały video, piszesz o nich w tekście, a nie mogłem się ich doszukać w portfolio.

Opublikowano
52 minuty temu, Eukill napisał:

Wygląda naprawdę konkretnie, powodzenia! :)

PS pokaż jakieś przykładowe materiały video, piszesz o nich w tekście, a nie mogłem się ich doszukać w portfolio.

Jasne, dzięki za odzew. Przygotowywuję właśnie materiał do demo! Jak skończę dam ci znać na pw oraz zedytuje temat!

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...