Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban za powiązanie

ui999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie jaki jest według was najlepszy sposób na uniknięcie bana za powiązanie z kontem zablokowanym 

wystaienie itemkow na sklepie czy może wyrzucanie 

80108503750670519906.gif

Opublikowano

Ciężko powiedzieć.. ja kiedyś łowiłem na FB i wyrzucałem małże na ziemie i nie wiem jakim cudem oba konta zostały zbanowane ale są 2 możliwości :

- albo GM miał mnie na oku (M2Bob ma opcje ze widzi GM)

- albo jakiś gracz mnie zgłosił

Ale zauważyłem że już nie dają bana na konta powiążane, zrobiłem pare postaci 70 (do zmianek) i ani jedna nie dostałe bana a expiłem na M2Bob.

Raz tylko dstałem bana bo GM był akurat online i jakiś pajac mnie zgłosił ale to akurat był 17 lvl ...

Opublikowano

Ciężko powiedzieć.. ja kiedyś łowiłem na FB i wyrzucałem małże na ziemie i nie wiem jakim cudem oba konta zostały zbanowane ale są 2 możliwości :

- albo GM miał mnie na oku (M2Bob ma opcje ze widzi GM)

- albo jakiś gracz mnie zgłosił

Ale zauważyłem że już nie dają bana na konta powiążane, zrobiłem pare postaci 70 (do zmianek) i ani jedna nie dostałe bana a expiłem na M2Bob.

Raz tylko dstałem bana bo GM był akurat online i jakiś pajac mnie zgłosił ale to akurat był 17 lvl ...

ja własnie w ostatnią sobotę złapałem bana za powiązanie na 2 tyg i 4k pisanek  poszło ...  wczoraj w noc też złapałem bana  na jednym dropku w m1 bo mnie zgłosił i boję sie ze znowu polecą bany chociaż na tym koncie nie handlowałem tylko wyrzucałem 

80108503750670519906.gif

Opublikowano

A ja akurat miałem szczęście. Zbanowali mnie na głównym koncie za KamerMod'a, na drugi dzień odblokowali (?) i nie zablokowali żadnych kont powiązanych :D

Na koncie gram do tej pory, a tamto zajście miało miejsce w październiku chyba :D Także średnio idzie im z wykrywaniem :D

Opublikowano

A ja akurat miałem szczęście. Zbanowali mnie na głównym koncie za KamerMod'a, na drugi dzień odblokowali (?) i nie zablokowali żadnych kont powiązanych :D

Na koncie gram do tej pory, a tamto zajście miało miejsce w październiku chyba :D Także średnio idzie im z wykrywaniem :D

Jak to cie odblokowali? Jakim sposobem, co napisałeś w tikecie?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Jak to cie odblokowali? Jakim sposobem, co napisałeś w tikecie?

Nic nie napisałem. Mam nawet wiadomość na gmailu jeszcze. 29 listopada jest wiadomość że konto zostało zablokowane z powodu programów zewnętrznych na stałe, a dzień później że konto zostało odblokowane bez żadnego powodu :D

Może się pomylili na moją korzyść :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...