Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bindy dla Lee Sin'a

TurboDymacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dużo gram lee sinem i łatwiej by mi było doskakiwać do warda jak ustawił bym ich na ten sam klawisz, i chciałem się spytać czy da się zbindować talizman pod 3 i itemek na wardy też pod 3?

Opublikowano

Na upartego da się, ale jeśli zbindujesz talizman i itemek pod wardy pod 3... to używałbyś obu itemów równocześnie przez co marnowałbyś wardy.

Opublikowano

Jeśli masz myszkę z dodatkowymi przyciskami to lepiej tam sobie przypisz, a jeśli nie to zbinduj najlepiej dwa przyciski obok siebie, wtedy dużo lepiej wyjdzie Ci ich używanie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ustaw sobie 1 slot na spacje i masz łatwe wardziki. Nie jestem pro lee ale mi lepiej wychodziło niż na numerycznej :))

Opublikowano

Rito dodał practice tool to wejdź tam i się ucz robienia inseca. Osobiście jestem przyzwyczajony do kładzenia warda pod 3(zawsze tutaj daje junglowy zielony itemek) jak i pod 4 na którym mam początkowo zółtego trinketa. Też kiedyś chcialem bawić sie w bindowanie jak ty ale to nie ma sensu więc polecam po prostu nauczyć się szybko wykonywać te dwie czynności na raz. Potrenujesz z 30min max i już będziesz to umiał zrobić, potem w praktyce na normalach/rankedach z czasem to doszkolisz i będziesz kozak ;d

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

@up

Też mam właśnie początkowy trinket na 4 lecz akurat do wardy od itemka do jungli mam na 2

Każdemu inaczej wygodnie jest, musisz popróbować aczkolwiek polecam sobie wardy na 4 ustawić

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po to jest tryb treningowy aby ćwiczyć w 20 minutek obczaisz spokojnie szybkie doskoki do wardów,ewentualnie jeśli masz klawiaturę/mysz z macro to wtedy w oprogramowaniu możesz ustawić bind pod 1 klawisz/przycisk

Co do wardów najlepiej w pobliżu W czyli np. 2(z maczety),3(normalne)abyś miał jak najszybszy czas reakcji a bynajmniej z założenia tak wynika,1 zostawiam na hydre/potki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...