Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Zed

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedyś dużo grałem zedem normalki ale jeszcze w tedy ne ogarnąłem lola . po roku czasu zacząłem nim grać. i mam pytanie czy ta postać jest jeszcze grywalna? co sądzicie granie zedem an rankedach? czy w diamentach są luzie którzy nim grają?

Opublikowano

Są ludzie, oglądając streamy grają nim na wysokim elo ale jak każda postać wymaga ogrania i jak każda postać jest kontrowana. Zed jest dobrą postacią, posiada ciekawy zakres umiejętności i technik ale jest dość papierowy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

na wyzszym elo tak , na nizszym nie polecam , zacznij od podstaw. Zed to trudna postac ogolnie , trzeba miec juz tego skilla zeby ja ogarniac. Nie polecam napewno poczatkujacym

Opublikowano

ogarniac to wmiare grac nim potrafie, Chodzi mi o to czy nada sie na kerowanie brązow ? mam 57% winratio na soloduo wiec nie jest tragicznie, od niedawna zaczalem grac rankedy.

Opublikowano

Zed jest postacią który w aktualnej mecie kontruje bardzo dużo postaci swoją mobilnością. 

Jeżeli długo nim nie grałeś radzę Ci pooglądać jakiś streamerów (np. Faker, Bjergsen, albo jakiś ludzi co na wysokim elo grają nim). 

a6oBNtj.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...