Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin blokuje mi internet!?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty co się dzieje k***a?! Jak odpalam Metina to, nie mam internetu o co k***a chodzi?! Metin sam w sobie chodzi, ale opera już nie. Wszystko pada - ciągle mnie z siecią rozłącza - ps nie mam żadnych czitow na kompie. Co tutaj sie odpierdala?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ty co się dzieje k***a?! Jak odpalam Metina to, nie mam internetu o co k***a chodzi?! Metin sam w sobie chodzi, ale opera już nie. Wszystko pada - ciągle mnie z siecią rozłącza - ps nie mam żadnych czitow na kompie. Co tutaj sie odpierdala?

nowy wirus w internetach :) , przy wlaczeniu steama i paru innych programów też mi neta wywala :P

może uzywales przegladarki anonimowej tor? ja ją sciagnalem dla filmow sadystycznych i od tamtej chwili takie cyrki

Opublikowano

Nie korzystamm z steam.. A co do anonimowej to tym bardziej. Jak mieszkasz sam to po co incognito?

Opublikowano

Nie korzystamm z steam.. A co do anonimowej to tym bardziej. Jak mieszkasz sam to po co incognito?

bo filmy ktore tam znajde sa nielegalne i nie do znalezienia na zwyklej przegladarce;p

Opublikowano

bo filmy ktore tam znajde sa nielegalne i nie do znalezienia na zwyklej przegladarce;p

Twoja rada jest jak o kant dupy otrzeć, gdyby tak było to każdy kto korzysta z torrentów miałby lagi i takie same problemy. Nie wiem czy czytałeś ale według danych cd-action w roku 2016, osób aktywnie pobierając nielegalne filmy to ponad 2MILIONY ludzi, jesteśmy top 9. Wiec gdyby to co mówisz jest prawdą, to teraz internet byłby zalany takimi samymi tematami na różnych forach, a na mpc tym bardziej.

Opublikowano

Twoja rada jest jak o kant dupy otrzeć, gdyby tak było to każdy kto korzysta z torrentów miałby lagi i takie same problemy. Nie wiem czy czytałeś ale według danych cd-action w roku 2016, osób aktywnie pobierając nielegalne filmy to ponad 2MILIONY ludzi, jesteśmy top 9. Wiec gdyby to co mówisz jest prawdą, to teraz internet byłby zalany takimi samymi tematami na różnych forach, a na mpc tym bardziej.

nie chodzi o normalne filmy ^^

Opublikowano

Ja miałem tak z metinem PL

Winny jest ich śmieszny Guard, który blokuje dostęp do internetu :(

Mam połączenie przez modem ale o dziwo jak łączyłem się przez sieć Wi-FI to wtedy działało wszystko.

Ale teraz mam zaktualizowanego najnowszego windowsa, nie mam antywirusa prócz MBAMa i śmiga, więc zapytam się, jakiego Antywirusa masz ?

A kiedy napiszesz, że wyłączasz go to on nadal jest włączony, każdy antywirus bez żadnego wyjątku działa w tle, wpierw trzeba go wyłączyć w panelu, całkowitą ochronę itd a później wyłączyć program ;)

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Ja miałem tak z metinem PL

Winny jest ich śmieszny Guard, który blokuje dostęp do internetu :(

Mam połączenie przez modem ale o dziwo jak łączyłem się przez sieć Wi-FI to wtedy działało wszystko.

Ale teraz mam zaktualizowanego najnowszego windowsa, nie mam antywirusa prócz MBAMa i śmiga, więc zapytam się, jakiego Antywirusa masz ?

A kiedy napiszesz, że wyłączasz go to on nadal jest włączony, każdy antywirus bez żadnego wyjątku działa w tle, wpierw trzeba go wyłączyć w panelu, całkowitą ochronę itd a później wyłączyć program ;)

To powiem ze nie mam antywirusa wlaczonego + żadnego nie posiadam. Firewall Wyłączony, defender tak samo. 

Opublikowano

mam ten sam problem polecam ci odpalic najpierw opere i to co potrzebujesz a potem metka a jesli znajdziesz rozwiazanie prosze oznacz mnie @Vilche 

ban na statusy since 09.2015 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...